Witaj ten ptaszek to kwiczoł
Polecam się na przyszłość Mój mężuś zna chyba wszystkie ptaszki
Oj tego zakątka leśnego to już zazdroszczę A jak dojdą tam rośliny to nic tylko siedzieć i podziwiać. Pozdrawiam Iza
Lepsze zdjęcie miejsca gdzie chciałabym jeszcze drzewo Macie jakieś typy ..co by tu pasowało?
Jarząb 'Fastigiata' albo 'Autumn spire'? wąskie kolumnowe, 2-3 sztuki między jabłonkami? Albo jarząb szwedzki, pojedynczo bo on jest jajowaty w kształcie.
Teraz dopiero widzę, że tu masz skarpę Super, to zmienia trochę ten kat na korzyść ja bym te lilaki zostawiła Możesz je najwyżej podkrzesywać wyżej.. chocia u mnie Krasawica sama w sobie ma pokrój drzewa a nie krzaczora Ja bym podciągnęła te jałowce aż do host i pomiędzy lilakami. Jeżeli za nimi nie zmieścisz szmaragdów, to może posadź cisy czy choinę kanadyjska ciętą na żywopłot, by zasłonić się od sąsiadów.. W jałowce wrzuć ławeczkę.. będzie miło teraz tam przysiąść.. i myślę co posadzić pachnącego na lato.. To co posadziłaś pod magnolia i "choinką" jest fajne. Ciężko się otwierają stronki wiec ciężko cytować co jest wg mnie fajne. Nawet pomiędzy te lilaki bym dała niskie Palbiny, albo przed ławką, tak półkolem, trochę ja zasłonią i będzie taki bzowy zakątek Przed palbinami zrobisz rabatę..