Myślę,że takie ustawienie byłoby chyba ok. Nie wiem tylko co zrobić z tymi golden tuffetami przy nich teraz stoi klon Crimson Sentry ,nie wiem czy dokupić i zrobić pod nim taką plamę -łezkę, czy nie pasują do tego klona...???
Zastanawiam się czy nie dokupić tawuł i wyjechać nimi za tego dużego bordowego berberysa...??? Jak uważacie???
Oczywiście wielki żywotnik na wprost w donicy tylko chwilowo tam stoi..ciągle zapominam powiedzieć by go stamtąd zabrano ,bo widzę go dopiero na zdjęciach
Z tymi obwódkami świetnie pokombinowałaś Podoba mi się
A ten klon to duży urosnie? Bo dałaś go od razu w drugim rzędzie. Może najpierw jakies piętro pośrednie? Bo jeśli urosnie duży, to zasłoni CI widok na dalszą część rabaty - do tyłu i w bok...
Beatka - to jest akurat takie miejsce,na które nie patrzy się w ten sposób jak jest zrobione zdjęcie, ani na wprost..Spaceruje-przebywa się od drugiej strony i pod takim kątem ,że mam wrażenie ,że wszystkie piętra powinny być widoczne...ale , bo to wiesz jak nie wiesz parę dni muszę na to popatrzeć zanim każę wsadzić.
katiax- zakupy robiłam w miejscowej szkółce. Rabata faktycznie jest duża.
ewalm- właśnie tam spada śnieg
szemusia - czy będzie ok. to się dopiero okaże
Małgosik - jabłonkami w szkółce się zauroczyłam a jak się będą prezentować w moim ogrodzie to zobaczymy za jakiś czas . Paliki są im potrzebne,co racja to racja
Czuję,że w Waszych ogrodach dzis odbyło się mnóstwo pracy...
Pójdę troche poogladać ,pozdrawiam wszystkich!!!