Nie mówię, że była złą, było pięknie, ale ta susza psuje...więc dlatego zmiany wymusiło..oj wywołuje
Ja mam 3 róże do przesadzenia Abraham Darby, Cathedral i jakas wielkokwiatowa i nie wiem gdzie???
Kwitną Cieszą
U nas nie było jeszcze przymrozków, dalie, te które nie były na salonowej, kwitną jeszcze ładnie, może w tym roku zdążę cytrynowego Marikena zobaczyć, na razie widać zaczątki przebarwienia. Berberysy świecą
Cieszę się, że salonową mam już z głowy Jeszcze jedna do przerobienia została, ale to już wczesną wiosną dopiero. Tam będzie trudniej...konwalie się rozpanoszyły, trochę targaniny będzie. I już się o lilie martwię, ile przy okazji się zniszczy
Róże...na prawdę warto je mieć w ogrodzie, do tej pory zdobią.
W mojej dziedzinie nie da się wiedzieć wszystkiego...a szkoda
Dziękuję Julciu Skarpę oplewiłam, błysk mam Opuchlaki znalazłam, żrą prymule i żurawki marmoladki. Co ciekawe, obok zaraz rosną Southern i te są nie ruszone...
Wczoraj ładnie było, słoneczko i ciepło nawet. M trawę skosił, może ostatni raz w tym roku. Dzisiaj pochmurno i chłodniej u nas. I dobrze, bo może by mnie skusiło i poszłabym opadłe liście róż zbierać