Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Juzia 15:00, 21 maj 2015

Kacha123 napisał(a)

Totalne szaleństwo. Piszę ręcyma brązowymi od samoopalacza, bo nie chciałam mieć świńskich nóżek, w sensie koloru. Jak zobaczyłam rano brązowe łapska, to z wrażenia umyłam włosy żelem do kąpieli - tej pomyłki nie żałuję, bo dawno nie były tak puszyste i lśniące - sprawa warta przemyślenia Młodego szykuję jednocześnie na zielonkę i np. nie można znaleźć 14 par skarpet - pojedynczych to by było ze trzydzieści. Czekają mnie jeszcze zakupy. Pomyte wczoraj okna odeszczone itd. Ogród może dopieszczę jutro jak nie będzie padać i odgruzuję dom. Wieczorkiem wpadnę zobaczyć, co U Ciebie. Pozdrawiam

Hahaha
To teraz masz odwrotnie jak murzin

Iwk4 00:13, 22 maj 2015

Kacha123 napisał(a)

Hahaha! Wycieczki, to raczej nie! Na osiedlu już mój ogród spowszedniał. Wcześniej oglądający zatrzymywali się przed ogrodzeniem, teraz już przechodzą obojętnie

Myślę, że się mylisz. Zalogowali się na O i stąd podglądają, bo tu widać więcej ijeszcze z opisami. To lepsze, niż wiszenie na płocie. Wystarczy Kasiu sprawdzić, ile razy twój wątek był otwarty. Tyle wpisów nie miałaś, hi,hi.
Buziaki ślę, o kolorowych rączkach czytałam. Domyłaś?
Kacha123 00:19, 22 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Myślę, że się mylisz. Zalogowali się na O i stąd podglądają, bo tu widać więcej ijeszcze z opisami. To lepsze, niż wiszenie na płocie. Wystarczy Kasiu sprawdzić, ile razy twój wątek był otwarty. Tyle wpisów nie miałaś, hi,hi.
Buziaki ślę, o kolorowych rączkach czytałam. Domyłaś?

teraz
Cześć Iwonko! Tyle mam spraw na głowie, że ciągle czuję jakiś niepokój, że o czymś zapomniałam. Komunia i szykowanie młodego na zieloną szkołę, to jednak niezłe zamieszanie. Łapeczki nadal brązowe
Sebek 00:19, 22 maj 2015

Kasiu - efekt z trawnikiem natychmiastowy, dywan idealny Cudnie to wygląda!
Iwk4 00:21, 22 maj 2015

Kacha123 napisał(a)

Nova Zembla startuje

Kasiu, jak się uwiniesz po niedzieli, cyknij proszę fotkę z rabatą zemblową Albo fragment projektu z tym nasadzeniem.
Dziś doszłam do wniosku, że jesienią moje dwie będą przesadzone, bo coś ciasno się zrobiło na rabacie rododendronowej. Chyba coś schrzaniłam.
Wyobraźnia moja nie zadziaąłła
Kacha123 00:25, 22 maj 2015

Sebek napisał(a)
Kasiu - efekt z trawnikiem natychmiastowy, dywan idealny Cudnie to wygląda!

Cześć Sebek! Dzięki za miłe słowa. Fajnie wyszło i jeszcze mi się podlewa za darmo przy tej aurze Pozdrawiam.
Kacha123 00:32, 22 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Kasiu, jak się uwiniesz po niedzieli, cyknij proszę fotkę z rabatą zemblową Albo fragment projektu z tym nasadzeniem.
Dziś doszłam do wniosku, że jesienią moje dwie będą przesadzone, bo coś ciasno się zrobiło na rabacie rododendronowej. Chyba coś schrzaniłam.
Wyobraźnia moja nie zadziaąłła

Cyknę fotkę w wolnej chwili. W projekcie mam dłuższy szpaler z grabów, a w praktyce musiałam zrobić krótszy, bo sąsiedzi mają bardzo blisko płotu posadzone świerki i sosny. Ich gałęzie przechodzą nad ogrodzeniem na moją stronę i musiałabym ogołocić ich drzewa od mojej strony, żeby posadzić graby. Doszłam do wniosku, że pięknie to by nie wyglądało i wykorzystując cień posadziłam Zemble.
Kuba 05:02, 22 maj 2015

Pozdrawiam urobiona Kobieto i czekam aż wrócisz do rzeczywistości czyli do nas
lojalna_ 09:01, 22 maj 2015

Kaska jaki Ty masz trawnik o matko o corko o Boze ! Dobrze ze z moimi trzema zdziebełkami nie wyskoczyłam .) hihihi cudo Kaska ja kofam Twoj ogrod

Masz zamieszanie a ja myslałam ze u mnie sajgon tylko cytryna zmywa wiele zabrudzen z rak i nog hihihi
Mala_Mi 11:22, 22 maj 2015

Ależ sie tu dzieje..

Słyszę przez monitor jak po deszczu wszystko szybko rośnie....

Premiera trawki udana