KasiaW76
15:21, 20 kwi 2015
Nie jestem tancerką ale trenuje już 5 lat... jakoś tak chciałam przełamać strach przed tańcem w parach
Ubolewam tylko nad faktem, że mąż mój nie chce podzielać ze mną pasji, więc mam partnerów z przypadku -niestety i szkoda.
Kochanie Kocham i obiecuje sobie co roku wrócić do kontynuacji nauki. Może w końcu w tym roku zalicze kilka jazd ehhh byłoby bosko.
Najlepiej jeździ mi się w Rączkach u Pana Alfreda Strychalskiego (kierunek Włoszczowa). Uwielbiam tamte strony ale też nie za bardzo mi po drodze
Konie mnie uspokajaja i jakoś wprowadzają w stan, że mam łzy w oczach jak je widzę. Zresztą Kocham zwierzęta - prawie wszystkie. Ostatnio na działce zaczynam się nawet do pająków przekonywać
Jeśli chodzi o moją stara trawke to będę musiała zrobić teraz jakiś oprysk na dwuliscienne bo mam wysyp chwastów. Kupiłam juz fiskarsa ale to jest syzyfowa praca.
Widły angielskie są idealne do kopania
Moje juz na kamieniach miały pokrzywione zęby
ale jeszcze są wszystkie. Do wyrownywania juz przygotowanego podloza Mąż mi kupił wał bo jakoś z deską mi to źle szło... Jedyny patent to dwie kantówki mam połączone w krzyż i to mi służy do wygładzania nawierzchni aby zniwelować goreczki...
Mój M jak widzi, że trafię na kamień to od razu siada i czeka az skoncze kopac bo idę jak po nice do klębka bez opamiętania
Niestety dzien konia musi byc bo z wielu powodów nie powinnam sie za bardzo forsowac co raczej jest nie do uniknięcia

Kochanie Kocham i obiecuje sobie co roku wrócić do kontynuacji nauki. Może w końcu w tym roku zalicze kilka jazd ehhh byłoby bosko.
Najlepiej jeździ mi się w Rączkach u Pana Alfreda Strychalskiego (kierunek Włoszczowa). Uwielbiam tamte strony ale też nie za bardzo mi po drodze

Jeśli chodzi o moją stara trawke to będę musiała zrobić teraz jakiś oprysk na dwuliscienne bo mam wysyp chwastów. Kupiłam juz fiskarsa ale to jest syzyfowa praca.
Widły angielskie są idealne do kopania

Mój M jak widzi, że trafię na kamień to od razu siada i czeka az skoncze kopac bo idę jak po nice do klębka bez opamiętania

Niestety dzien konia musi byc bo z wielu powodów nie powinnam sie za bardzo forsowac co raczej jest nie do uniknięcia