rumiankowa
09:57, 22 kwi 2015

Wpisuję się, właśnie przeczytałam calutki wątek i dodam kilka słów od siebie.
Przede wszystkim się nie ząłamuj! Działkę macie piękną, dużą, z potencjałem. Na plus jest wykończony z zewnątrz domek. Sama mam od groma skarp w ogrodzie, będą od frontu, od boku i jeszcze na tyłach działki bo teren u nas to pagórki/pola i moja działka z jednej strony jest znacznie niżej niż droga, ale znacznie wyżej niż działka za mną i obok mnie. Też mnie to wszystko przeraża i w zasadzie mam podobnie - budżet znikomy i własne ręce do pracy
a najgorsze, że nie mamy jeszcze tynku na elewacji ani zrobionego zjazdu do garażu i nie zanosi się na to jeszcze.
Wydaje mi się jednak, że trzeba szukać pozytywów w tym wszystkim. Damy radę
Podpatruję i kibicuję! Jestem wielką fanką Twojej ślicznej elewacji
Mam podobny kolor dachu, może zdradzisz mi, jeśli pamiętasz, jaki to tynk/kolory? Jak nam się uda ogarąć to za rok/dwa też będziemy robić elewację i szukam inspiracji
Przede wszystkim się nie ząłamuj! Działkę macie piękną, dużą, z potencjałem. Na plus jest wykończony z zewnątrz domek. Sama mam od groma skarp w ogrodzie, będą od frontu, od boku i jeszcze na tyłach działki bo teren u nas to pagórki/pola i moja działka z jednej strony jest znacznie niżej niż droga, ale znacznie wyżej niż działka za mną i obok mnie. Też mnie to wszystko przeraża i w zasadzie mam podobnie - budżet znikomy i własne ręce do pracy

Wydaje mi się jednak, że trzeba szukać pozytywów w tym wszystkim. Damy radę

Podpatruję i kibicuję! Jestem wielką fanką Twojej ślicznej elewacji