Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

Izoldka 08:07, 14 kwi 2016

Pięknie Ci kwitną tulipany. U mnie wzeszły, mają pączki ale jeszcze nie kwitną..
lojalna_ 08:16, 14 kwi 2016

Kasiu to bardzo dobra wiadomosc ze wszystkie roslinki odbiły. Sliczne masz tulipki i kazda mała roślinka cieszy. Ty masz ogromny teren troche to potrwa . Ogrod naszego Leonka mogły byc dla Ciebie inspiracja wiem ze wolisz naturalne układy ale troche długich lini w takich samych nasadzeniach moze by nie zaszkodziło

Moja sosenka to kosodrzewina Pinus mugo Picobelo a trzy drzewa w rzędzie to amanogawy za chwilke zaczną kwitnąć i mam jeszcze trzy buki Rohan Obeslisk bo nie wiem o co dokładnie pytałaś buzuiol
Kawa 08:33, 14 kwi 2016

Kasia
no wiosna na całego ta roślinka na skalniak z czerwonymi kwiatuszkami to skalnica
jak się tulipany otworzą będzie czad
AnnaCh 09:09, 14 kwi 2016

Kasiu, cebulowe u Ciebie pięknie szleją Wiosna
bozga 21:36, 15 kwi 2016

Ależ Ty masz teren, można poszaleć A najfajniejszy jest piesek, tez mam takiego tylko, że mój zarośnięty jak baranek, strzygę go tylko 2x w roku
KasiaW76 17:54, 17 kwi 2016

bozga napisał(a)
Ależ Ty masz teren, można poszaleć A najfajniejszy jest piesek, tez mam takiego tylko, że mój zarośnięty jak baranek, strzygę go tylko 2x w roku

bozga mojego nozyczkami sama obcinam bo za stary juz na trymowanie....

Mozna poszalec jak sie potrafi i nie ma scisnietego portfela. Moje plany znowu poszly w odstawkę ze wzgledu na przymusowe stawianie ogrodzenia tak pieknie się zapowiadalo ehhh

KasiaW76 18:08, 17 kwi 2016

Pojechalismy dzisiaj z mezem i mama do ogrodow Kapiasa i wyszlismy z pustym koszykiem.

Niestety serbow brak bylo dzisiaj bo na nich nam zależało, a nie policzylismy tez thui aureaspicaty.
Chyba decyzja podjeta po tym jak widzielismy ja dzisiaj na zywo. Barwa zolta nie jest przerazajaca i obejmuje tylko jej nowe przyrosty.

Szykuje mi sie zatem 45 thui i 17 serbow.... thuje szmaragdy z przesadzania jakie Nas czeka pojda na wąska rabate ale posadzimy je w odstepach ok 70 cm

Moze ten uklad jaki planuje bedzie potraktowany krytycznie ale jako amatorka nie mam innego pomyslu i ten wydaje mi sie najbardziej odpowiedni.

Serby jako parawan przed osiedlem, aureospicaty kolejny parawan na przyszlosc bo kto wie co powstanie kiedys za plotem... szmaragdy maja zakryc widok garazu blaszanego sluzacego nam jako pomieszczenie na sprzety i pociagne je w ukladzie podobnym do pozostalosci

Agatek 09:21, 19 kwi 2016

a może pomieszać po 3 lub 5 szmaragdy z aureaspicata
Dominika11 09:26, 19 kwi 2016

widzę, że kombinujesz nad parawanem
anbu 09:27, 19 kwi 2016

Kasiu a rozważałaś choinę kanadyjską na żywopłot?