Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

anbu 19:04, 22 kwi 2016

Kasiu pozwolę wkleić sobie zdjęcia kostki o którą pytałaś. Tak jak mówiłam, to zwykła betonowa kostka. Przemyśl dobrze obrzeża z tego materiału :/
Daj znać to zdjęcia usunę.

KasiaW76 21:12, 22 kwi 2016

ładnie wygląda np granit ale to już wysoka półka... z cegły nie wiem czy będzie dobrze wyglądało więc co mi pozostanie kiedyś? Kostka. Twoja wygląda dość ładnie położona... chodzi o to aby można było kosić normalnie kosiarką nie wjeżdżając kołami na rabatę....
KasiaW76 21:18, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)

Kasiu ja mam tak samo, przerobiłam w tym roku jedna rabatę która spędzała mi sen z powiek, teraz mam wrażenie że czegoś w niej brakuje, ale dam jej na razie spokój, nie będę jej kolejny raz przerabiaćobie nas czeka dużo pracy życzę ci żebyś miała odwagę podążać za swoim sercem i intuicją, mimo że może czasem nas zawodzi

Moje serce i intuicja mnie zawodzą ... wciąż brakuje mi punktu zaczepienia... ciągle czegoś chcę a potem zmieniam koncepcję.

Na moje szczęście serby i aureospicaty wybór niezmienny
L00zak 22:21, 22 kwi 2016

Moim skromnym zdaniem same kulki
KasiaW76 20:43, 23 kwi 2016

L00zak napisał(a)
Moim skromnym zdaniem same kulki

Wezmę to pod uwagę....
jolanka 20:50, 23 kwi 2016

Przychodzę z rewizytą. Masz podobną bryłę domu do mojego i podobną powierzchnię działki...i podobny kawałek betonu jak ja. Dzięki za pochwały ale u mnie wszystko jest poutykane bez ładu i składu. Próbuję coś zrobić i ....uśmiecham się do Ogrodowiszczanek...szeroko
Pewnie będziemy razem coś kombinować. Pozdrawiam
KasiaW76 20:53, 23 kwi 2016

Chciałabym w części mamy pod hortensjami posadzić rozchodnika w odmianie Briliant pytanie tylko w jakiej odległości najbezpieczniej?

Trawy kulki i w ich towarzystwie Żurawki Obsidan Plus te rosnące na tyłach z trawkami. Rabate muszę powiększać.....

No i zakupy z dzisiaj
Żurawski obsidan, krwawnik kichawiec, lawendy hidcode, goździk strzepiasty, zawciagi, żurawina jako zadarniajaca roślinka i nie pamiętam jednego kwiatka..

Teraz czas na iglaki, świerki i inne...

dominika_ 12:14, 24 kwi 2016

Świetne zakupy
paulina_ns 12:30, 24 kwi 2016

Kasia widzę,że szalejesz wiosennie Rozchodniki polecam, dostałam od Ani w tamtym roku malutkie sadzonki, a w tym stały się istnymi gigantami, także nie żałuj tylko je dziel.
lojalna_ 12:48, 24 kwi 2016

KasiaW76 napisał(a)

Moje serce i intuicja mnie zawodzą ... wciąż brakuje mi punktu zaczepienia... ciągle czegoś chcę a potem zmieniam koncepcję.

Na moje szczęście serby i aureospicaty wybór niezmienny

Kasiu ten moment Twojego zadowolenia i ukierunkowania napewno nadejdzie szybko ....rozumiem co piszesz takie uczucia towarzyszyły mi czesto a Ty w dodatku masz taki duzy ogrod . Jak tylko co co zasadziłas troszke urosnie zagęści to poczujesz zadowolenie z siebie i tego co robisz. Dzis brzmi to jak frazes .... Bedzie pieknie Kasiu