Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

KasiaW76 22:18, 26 kwi 2015

aaa zapomniałam się pochwalić, że kupiłam dzisiaj dwie Budleje Davida nanho blue i black knigh bo mąż je bardzo chciał i do tego Magnolia Susana... oraz berberys Harlequin bo byłam ciekawa tej odmiany... po sadze gdzieś, gdzie kiedyś do niego dołącza iglaki
paulina_ns 22:21, 26 kwi 2015

Kasiu to rąk do pracy Ci nie brakuje ja sama z mężem wszystko robiliśmy, jakoś nikt chęci do pomocy nie miał No i masz minusa u mnie sporego nic się wcześniej nie chwaliłaś, że masz już piękne tulipanki na działeczce !!
Ewkakonewka 22:25, 26 kwi 2015

Pięknie ogarnięte, to chyba najtrudniejszy czas. Ale jak już się biega i jeździ po utwardzonym to się oddech łapie
Efffa 22:29, 26 kwi 2015

Czemu wisnie nie są w Twoim stylu, w jaki sensie?Zakupy fajne, a Ty gdzie do szkółek jeździsz?I tak jak ktoś poprzednio napisał, porządek robi dużo pozytywnego na działce, a u Ciebie tak czyściutko!
wiewiora 22:37, 26 kwi 2015

Macham cieplutko
KasiaW76 22:50, 26 kwi 2015

Ewciu wyguglowalam, rzuciłam okiem na pokrój i hmmm nie przemawia do mnie. Pewnie na żywo jakbym widziała to zdanie bym szybko zmieniła w
Wisnia Nigra to mój typ

Agnieszko :*

Paulinko wstawialam chyba już hmmmm... powinno byc wiecej ale uroslo mi kilka. Pod płotem mam również juz 2 letnie maleńkie poletko zonkili i tulipanow Kwitnie mi tez świdośliwa sztuk 2, Śliwa ale tylko jedna, może zakwitnie żółty bez bo zawiązane ma kwiaty, jarzębogrusza niestesty nie zakwitnie jeszcze w tym roku. ..
Kwitną kradzione poziomki oraz wzeszły kradzione konwalie i hosta
KasiaW76 22:55, 26 kwi 2015

Konewka Witaj. .. czekam na trawę bo mam dość kurzu i zakurzonuch butów. Trawka to trawka.

Paulinko mnie w ciężkiej pracy na wsi nikt nigdy nie oszczędzał na wakacjach. Jak były żniwa to wszyscy szli w pole i pracowali bez wytchnienia, wiec i Ja młodych nie będę oszczędzała. Gonię do pracy a w zamian mają obiadki i miłe wieczory z rodzinką.
rumiankowa 07:08, 27 kwi 2015

Kradzione najlepiej rosną zawsze
KasiaW76 08:28, 27 kwi 2015

Dzien Dobry poniedziałkowo.
Jak pięknie jest obudzić się rano i zobaczyć, że za oknem świeci słoneczko a do tego ziemię pięknie zlał deszcz. Mojemu zachwytowi nie było konca gdy spoglądałam na krople deszczu na trawie, ktore pięknie mienia się w słońcu i wyglądają jakby małe żuczki
Oczami wyobraźni widzę również jak moja świeżo zasiana trawka pięknie wschodzi
Dopełnieniem tego zachwytu jest kkoncert ptaków aż żyć się chce
Efffa 08:29, 27 kwi 2015

Ale poetycko...zaczełaś, a tak powaznie, tez bym była dumna i zachwycona jak jabym tak miała swieżo.