o no to teraz widać tą różnicę ciężki orzech do zgryzienia. Irga jednak na dzień dobry na wejście nie za bardzo teraz mi się wydaje. Jakie róże masz okrywowe ?
Anitko Prtsc mam wiele Wiem co do mnie przemawia i co mnie ujmuje Jednak mój teren i to jak patrzę na niego zabija moją wyobraźnię!
Ogród nastrojowy, ogród z Sosnami,kosodrzewinami, Zimozielony, latem lawendy, róże, jeżówki, Wrzosy, hosty etc... biel, róż do niebieskiego!
Nie pod linijkę
Ja bym dała trawy tam gdzie róże gdzie jest najniżej żeby zgubić różnice poziomów, trawy wyższe w tym miejscu do tego róże okrywowe na całość i pomiędzy kulki z bukszpanu porozrzucane symetrycznie róże poprzeplatane dalej niższymi trawkami, widziałam śliczne takie połączenie przy KFC nowoczesny budynek a w około romantycznie pięknie białe kamyczki róże a i zapomniałam o hortensjach pinky winky były. Znalazłam skarpę z sami okrywowymi na necie może cię zainspiruje
Kory nie dawaj szkoda twojej pracy u mnie na płaskim nie wiem gdzie znika co roku Lepiej dodać kasy i kamyki dać będziesz miała na stałe. Jak nie ma kasy może gdzieś ze żwirowni lub jakiejś kopalni w pobliżu. Ja kupuje bazalt bo mam kopalnie w około i tanio na razie mam wysypaną jedną małą rabatkę ale o niebo lepiej niż kora
Ewuś rabaty są może pod linijkę, proste ale rosliny juz takie nie będą Ja sama nie jestem pod linijkę wiec ogród tez nie może być taki Ogród ma być mną a Ja nim...