Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

paulina_ns 21:27, 05 maj 2015

Kasiu najważniejsze, że zaczyna wszystko ładnie widać, pomalutku, a do przodu . pozdrawiam Kasieńko
Luckaa 21:55, 05 maj 2015

My w niedziele to różnie, czasami się lenimy, gdzieś jedziemy, a jak zostajemyw domu to m się meczy, bo on pracus i nie lubi siedzieć w meijscu bezczynnie.
AnnaCh 21:55, 05 maj 2015

Super, fajnie że powoli idzie do przodu. A nawet chwasty skoszone ładnie wyglądają
U mnie aż się prosi o koszenie trawa, ale nie ma kiedy, do tego czekamy, aż dosiewki wyjdą
paulina_ns 22:13, 05 maj 2015

AnnaCh napisał(a)
Super, fajnie że powoli idzie do przodu. A nawet chwasty skoszone ładnie wyglądają
U mnie aż się prosi o koszenie trawa, ale nie ma kiedy, do tego czekamy, aż dosiewki wyjdą

ja swoją skosiłam, chciałam pozbyć się mleczy, nie udało się, bo nie które są tak nisko, że kosiarka nie dostała
AnnaCh 22:15, 05 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
ja swoją skosiłam, chciałam pozbyć się mleczy, nie udało się, bo nie które są tak nisko, że kosiarka nie dostała

No zauważyłam, że u mnie właśnie też i nie wiem, czy to nie po nawozie do zachwaszczonych trawników. Może trochę podziałał, bo jakieś liche te mlecze
KasiaW76 22:31, 05 maj 2015

AnnaCh napisał(a)

No zauważyłam, że u mnie właśnie też i nie wiem, czy to nie po nawozie do zachwaszczonych trawników. Może trochę podziałał, bo jakieś liche te mlecze

jakiego używasz nawozu ?

Mój stary trawnik będę na jesień poprawiala. Musze wyrównać go dosypujac ziemi a potem musze posiaść trawkę. Jechałam dzisiaj kosiarka i jakby nie to, że ma napęd to bym chyba nie dała rady na tych nierownosciach.

Ewelinko, Lucynko, Paulinko i Aniu powiedzcie mi kochane co mam dać na front domu zamiast gazonow?
Wysokość tego murku powinna mieć 40cm plus to co w ziemię mi ewentualnie ma wejść aby się trzymało.
AnnaCh 22:55, 05 maj 2015

Miałam z Agrecolu.
Gazony jak dla mnie mogą być, tylko prostokąty, nie żadne okrągłe jak u Ciebie.
Efffa 22:56, 05 maj 2015

a zobacz murki u nawigatorki!
paulina_ns 22:57, 05 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)

jakiego używasz nawozu ?

Mój stary trawnik będę na jesień poprawiala. Musze wyrównać go dosypujac ziemi a potem musze posiaść trawkę. Jechałam dzisiaj kosiarka i jakby nie to, że ma napęd to bym chyba nie dała rady na tych nierownosciach.

Ewelinko, Lucynko, Paulinko i Aniu powiedzcie mi kochane co mam dać na front domu zamiast gazonow?
Wysokość tego murku powinna mieć 40cm plus to co w ziemię mi ewentualnie ma wejść aby się trzymało.

żadnego . Ja Ci w sprawie sprawie skarpy nie pomogę, u mnie teren prosty
KasiaW76 23:33, 05 maj 2015

AnnaCh napisał(a)
Miałam z Agrecolu.
Gazony jak dla mnie mogą być, tylko prostokąty, nie żadne okrągłe jak u Ciebie.

Aniu gazonow nie mam ale planowałam