KasiaW76
23:25, 21 cze 2015
Anitko to Twoje dzieło, a moje wykonawstwo i jestem z tego DUMNA... ale zatrzymałam się na tym, że kilka roślin nie poszlo do gruntu od frontu i na skraju ze względu na to, że skarpa mi zjechała. Hosta Stilleto w całości poszła na koniec rabaty a dwie brunery jak widzisz w jeden kąt. Nie darowałabym sobie jakby któraś z tych piękności nie przeżyła. Bergenenie dzisiaj wylądowały wraz z moja ze skarpy na przeciw tarasu dużego w wielkiej rabacie. Kilka innych roślin tez znalazły swoje miejsce co nie znaczy, że na stałe. Kilka traw, a dokładnie 4 czyli dwa miskanty, a dwie NN dla mnie otuliło magnolie. Zurawka ciemna poszła pomiędzy trzy trawy przy serbie i tam tez wylądował bardziej na tyłach jeden miskant.
Przy małym tarasie w sąsiedztwie roz znalazły miejsce dwie trawki NN (jedna podzielona )i 3 szałwie. Poza tym ni z gruszki, ni z pieteuszki przyszedł mi ze szkółki berberys harlequin i tez siedzi w ziemi. Jak cos będę z nimi/roslinami wędrował w inne miejsca
Niewątpliwe będę potrzebowała Twojej pomocy czy ściana zasłaniając a plot z serbów, cisow, choiny kanadyjskiej, thui jak i jałowca spartan to dobry pomysł....
Przy małym tarasie w sąsiedztwie roz znalazły miejsce dwie trawki NN (jedna podzielona )i 3 szałwie. Poza tym ni z gruszki, ni z pieteuszki przyszedł mi ze szkółki berberys harlequin i tez siedzi w ziemi. Jak cos będę z nimi/roslinami wędrował w inne miejsca

Niewątpliwe będę potrzebowała Twojej pomocy czy ściana zasłaniając a plot z serbów, cisow, choiny kanadyjskiej, thui jak i jałowca spartan to dobry pomysł....