Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

makadamia 20:41, 13 wrz 2016

Ty tak pędzisz do swojej działeczki jak Twój pies na zdjęciu
roma2 20:45, 13 wrz 2016

makadamia napisał(a)
Ty tak pędzisz do swojej działeczki jak Twój pies na zdjęciu

Prawda. Czyli oczywista oczywistość.
Mala_Mi 00:44, 14 wrz 2016

roma2 napisał(a)
Izunia wręcz przeciwnie. Nie udało się, bo jeden but przewiewny, drugi nie (brrr), jeden wyższy, drugi niższy. Ale cóż to znaczy wobec pobytu na działeczce....

Ciepło.. można boso

Kitkę widziałam ..
MirellaB 06:10, 14 wrz 2016

Romka czy pod hortensją te białe kwiatki to gipsówka?
Katkak 07:17, 14 wrz 2016

Cześć Romciu . Pospacerowalam sobie u Ciebie, psiunia pomizialam za uszkiem i teraz lecę do pracy . Miłego dnia .
Toszka 12:23, 14 wrz 2016

roma2 napisał(a)
Do Toszki piszę osobno. Bo się Ciebie trochę bojam. Zdjęć brzózkom narobiłam sto tysięcy. Telefonem. Aparatu niet, bo mały staruch padł. I wierz mi, że na tych zdjęciach g...o widać. Czyli co? Każdej z osobna? Miej litość. Sprawa wygląda tak: żyją i urosły w tym sezonie od moich cycków, do mojej głowy (niektóre więcej). Mam 167 cm wzrostu i biust na normalnym, przeciętnym dla kobiet miejscu. Czyli urosły. Liście ciagle coś atakuje. Przestało zwijać to zaczęło wyżerać "koronki" w środku. Potraktowałam, choć z olbrzymią niechęcią chemią. Jest spokój. Chyba.
Derenie... derenie po wykopaniu i ponownym posadzeniu w ziemi z dolomitem, maczką, wiórami rogowymi i suszonymi skórkami z bananów (mam nadprodukcję), wygladają dużo lepiej. Podrosły i nowe przyrosty i liście wygladają ok. Uff. Nie bij!!!

Byłam pewna, że już ci odpisałam...deja vu... albo skleroza
Roma, daj tym młodym roślinom czas. Ukorzenią się, zaaklimatyzują, wytworzy się mikoryza i będzie tylko lepiej. To jak z małymi dziećmi - swoje muszą odchorować, a potem już jest spokój
Wiesz, dobrze, jaka susza była... teraz będzie tylko lepiej

Numer z klapkami przedni
Nett 16:10, 18 wrz 2016

Witaj Roma, wpadłam się przywitać. Czy Ty masz seterka?
roma2 16:22, 18 wrz 2016

Nett napisał(a)
Witaj Roma, wpadłam się przywitać. Czy Ty masz seterka?

Miałam . Kocham wszystkie pieski, ale seterki to mój i męża nr 1. Mieliśmy takie cuda

Stefania i Erotyk. Moja słodka rudziczka irlandzka i cudowny wyważony gordon.

Planujemy dwa stare rupiecie jak zamieszkamy przygarnąć seterki które nie mają domków swoich. Z seterkowa.
roma2 16:28, 18 wrz 2016

Mirello, przepraszam, że dopiero dziś odpowiadam. To krwawnik kichawiec.
roma2 16:34, 18 wrz 2016

Toszko. Ja daję czas brzózkom jak najbardziej. Chyba jakiegoś grzyba złapały teraz, bo pokropkowane (!) liscie mają. Pozbieram liście w tym roku i spalę. W przyszłym będą armaty OW i HT. Dopóki sięgnę. A potem mam nadzieję będą sobie radziły same.