Sylwio nie wątpię, bo wierzę w sensie, że będzie pięknie. Tylko po raz pierwszy, tak w realu i to o tej porze roku i to obcy tak spojrzał. Ogarnął wzrokiem te kurdupelki brzózkowe pozawijane, poschnięte (choć ładne) hortensje, w kąciku zielone sosny, badylki zimowe krzewów pod płotem i młodziutki, zachwaszczony trawniczek i całą resztę nie ruszaną przecież jeszcze...
Ale miał facet wyobraźnię i ujrzał za parę latek Zobaczysz jak szybko zrobi się ładnie. Brzozy bardzo szybko rosną Nasze pierwsze sadzone dwa lata temu były mi do pasa, a teraz mają ze 2.5 metra już i kora zaczyna się bielićtylko moje mają mokro i to może dlatego, a i jedzonka im nie skąpiłam, dostają razem z owocowymi
Gil czajnikowy
Wiesz, mój średni synek niedawno dostał w prezencie na urodziny taki fajowy zestaw "Fabryka glutożelków", w sumie można go było, Romuś, do Ciebie wysłać, zestawu by nie potrzebował I tych różnych substancji. Ty glutki bez instrukcji tworzysz
Uwielbiam Twoje przypadki z życia codziennego
Instrukcję gratisową zapodałam. Nie będę opatentowywać. Korzystajcie do woli Kolory w zależności od użytego kisielu. Mała podpowiedź: róbcie to gdy macie czajnik do wywalenia, lub duuużo czasu do jego czyszczenia.
Dzisiaj ostatni dzień mam pieska, jutro ciocia po niego przyjedzie.
Ale wczoraj mnie wystraszył, bo nagle przestał chodzić SZOK.
Dzisiaj już mu lepiej.
Dbam o niego bardzo, a tu nagle taka niedyspozycja nie wiem skąd.