Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

sylwia_slomc... 18:24, 16 lut 2016

No bo wiedział , że bez roboty się nie obejdzie
eda 18:43, 16 lut 2016

roma2 napisał(a)
Byłam dziś przez chwilę na działce. Zięć mnie podwiózł, żeby zabrać jakieś potrzebne manele typu wiertarka, wkrętarka. W tym czasie przejeżdżał drogą Pan który orał na działce, mieszka w naszej wiosce. Wszedł na działkę, przywitaliśmy się, pochodził, porozglądał się i ...wiecie co powiedział? Widać, że będzie u pani ładnie.... Normalnie wzruszyłam się.

no i taki gość to prawdziwy gość buziaki kochana
A gdzie ten gil czajnikowy ?
roma2 18:51, 16 lut 2016

Sylwio nie wątpię, bo wierzę w sensie, że będzie pięknie. Tylko po raz pierwszy, tak w realu i to o tej porze roku i to obcy tak spojrzał. Ogarnął wzrokiem te kurdupelki brzózkowe pozawijane, poschnięte (choć ładne) hortensje, w kąciku zielone sosny, badylki zimowe krzewów pod płotem i młodziutki, zachwaszczony trawniczek i całą resztę nie ruszaną przecież jeszcze...
roma2 18:54, 16 lut 2016

eda napisał(a)

no i taki gość to prawdziwy gość buziaki kochana
A gdzie ten gil czajnikowy ?

No to poszłooo... Gil czajnikowy str 44
sylwia_slomc... 18:56, 16 lut 2016

roma2 napisał(a)
Sylwio nie wątpię, bo wierzę w sensie, że będzie pięknie. Tylko po raz pierwszy, tak w realu i to o tej porze roku i to obcy tak spojrzał. Ogarnął wzrokiem te kurdupelki brzózkowe pozawijane, poschnięte (choć ładne) hortensje, w kąciku zielone sosny, badylki zimowe krzewów pod płotem i młodziutki, zachwaszczony trawniczek i całą resztę nie ruszaną przecież jeszcze...

Ale miał facet wyobraźnię i ujrzał za parę latek Zobaczysz jak szybko zrobi się ładnie. Brzozy bardzo szybko rosną Nasze pierwsze sadzone dwa lata temu były mi do pasa, a teraz mają ze 2.5 metra już i kora zaczyna się bielićtylko moje mają mokro i to może dlatego, a i jedzonka im nie skąpiłam, dostają razem z owocowymi
margaretka3 19:01, 16 lut 2016

Gil czajnikowy
Wiesz, mój średni synek niedawno dostał w prezencie na urodziny taki fajowy zestaw "Fabryka glutożelków", w sumie można go było, Romuś, do Ciebie wysłać, zestawu by nie potrzebował I tych różnych substancji. Ty glutki bez instrukcji tworzysz
Uwielbiam Twoje przypadki z życia codziennego
roma2 19:14, 16 lut 2016

margaretka3 napisał(a)
Gil czajnikowy
Wiesz, mój średni synek niedawno dostał w prezencie na urodziny taki fajowy zestaw "Fabryka glutożelków", w sumie można go było, Romuś, do Ciebie wysłać, zestawu by nie potrzebował I tych różnych substancji. Ty glutki bez instrukcji tworzysz
Uwielbiam Twoje przypadki z życia codziennego

Instrukcję gratisową zapodałam. Nie będę opatentowywać. Korzystajcie do woli Kolory w zależności od użytego kisielu. Mała podpowiedź: róbcie to gdy macie czajnik do wywalenia, lub duuużo czasu do jego czyszczenia.
sylwia_slomc... 19:19, 16 lut 2016

A udało się???
roma2 19:22, 16 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
A udało się???

Co łobuzie miało się udać? Nie udało się bo czajnika nie odkamieniłam. Dziewczyny śmieją się...
MirellaB 19:25, 16 lut 2016

Romka macham

Dzisiaj ostatni dzień mam pieska, jutro ciocia po niego przyjedzie.
Ale wczoraj mnie wystraszył, bo nagle przestał chodzić SZOK.
Dzisiaj już mu lepiej.
Dbam o niego bardzo, a tu nagle taka niedyspozycja nie wiem skąd.