Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 19:33, 16 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Romka macham

Dzisiaj ostatni dzień mam pieska, jutro ciocia po niego przyjedzie.
Ale wczoraj mnie wystraszył, bo nagle przestał chodzić SZOK.
Dzisiaj już mu lepiej.
Dbam o niego bardzo, a tu nagle taka niedyspozycja nie wiem skąd.

No tak bywa z bidulkami. Najważniejsze, że jest lepiej. Jak pamiętam, to Paterek sparaliżowany, tez miał lepsze i gorsze dni. Co ja mówię, ja kiedyś przeforsowałam moją seterkę, bo zapomniałam się, że staruszką już jest, a nie szaloną, rudą i niespożytą kulą energii. Ledwo łaziła, pogoniłam do weterynarza i okazało się, że to moja wina. Ona chciała szaleć za patykami, to jej rzucałam. Tylko nie pomyślałam, że to staruszka. Później bardzo tego pilnowałam. Może jamniczek trochę zmęczony nowym domem i towarzystwem dwóch szalejących psiaków.
MirellaB 19:47, 16 lut 2016

Romka staram się go izolować od moich dwóch piesków.
My miłośniczki psów wszystko byśmy dla nich zrobiły tylko, żeby były radosne i szczęśliwe.
Zajrzyj jeszcze do mnie pokazałam zdjęcia moich psiaków
Rumianka 19:51, 16 lut 2016

U mnie też piaseczek szczerozłoty, ale systematycznie zbieram z łąki żyzną ziemie z kretowisk i sieję, sieję i sieję...Z kompostownika też zasilam i jakoś ciągnę ten wózek...Piasek nie nadaje się jednak do kancikowania, bo psiakrew wszystko wysypuje się, zamiast trzymać kant...Taka rola...
roma2 19:57, 16 lut 2016

Ponieważ na działce oprócz wizyty przemiłego staruszka nic się nie dzieje, to wątek pieskowy pociągnę Moje znajdy śmietnikowe

Chyba coś nie wyszło. Próbuję dalej
eda 21:10, 16 lut 2016

roma2 napisał(a)
O ptaszki dzięki Ogrodowisku dbamy, nawet jak nie miałam czasu ja, to dzieci jeździły

I na koniec ja. Szczęśliwa, że po miesiącu z hakiem zajrzałam na działkę.

Pozdrawiam Wszystkich jak zwykle, czyli baaardzo serdecznie.

macham Romcia do szczęśliwej ogrodniczki krokuski widziałam zeszłoroczne cudne i wschody tegoroczne superaśne o czajniku już wiem hiiii
Gardener27 21:49, 17 lut 2016

Witaj Romo
Twój ogród dobrze znam bo cichaczem zaglądam do niego Działka z domkiem to wspaniałe miejsce na relaks i realizację marzeń ogrodowych

Ja stipy nie pikuje pojedynczo tylko sadzę w kępkach Daje to od razu małą sadzonkę która z czasem ładnie się zagęszcza i rozrasta Spróbuj w tym roku moim sposobem

Pozdrawiam
Toszka 23:32, 17 lut 2016

na gluta w czajniku było spróbować coregatabs (albo koregatabs ?)- w każdym bądź razie tabletki do protez. Na przypalone garnki to jedyny znakomity sposób, że aż lśni
MirellaB 03:33, 18 lut 2016

I co nie wychodzi Ci wstawianie fotek piesków?.

anka_ 08:18, 18 lut 2016

Toszka napisał(a)
na gluta w czajniku było spróbować coregatabs (albo koregatabs ?)- w każdym bądź razie tabletki do protez. Na przypalone garnki to jedyny znakomity sposób, że aż lśni

Iwonka jak zwykle skarbnica wiedzy, nie tylko ogrodowej. Patent wypróbuję, bo przypalone garnki to u mnie norma.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 16:16, 18 lut 2016

roma2 napisał(a)

Co łobuzie miało się udać? Nie udało się bo czajnika nie odkamieniłam. Dziewczyny śmieją się...

Czajnik z gila uratować