Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 21:44, 03 cze 2016

Sylwia, najważniejsze, że brzózki żyją, teraz będą szły w górę. U Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach, a brzozy jak wiadomo potrafią szaleć. Będzie dobrze. Podejrzewam, że w przyszłym roku nie będziesz miała najmniejszych problemów by je odszukać. Córka na zdjęciu, to starsza. Lubi swoją pracę, nie lubi tylko festiwalu opolskiego . Szalony walczak, znów na zawody się wybiera i już mi skóra cierpnie ze strachu na samą myśl! Taka moja dola .
roma2 21:54, 03 cze 2016

Olili napisał(a)
Ale masz fajną córę . No to zdjęcia z ogrodu będą profesjonalne

Moje tawuły to little princess.
Mają jaskrawy kolor ale na przyrostach jest taka rdzawa poświata,widoczna z bliska,mogę cyknąć jutro zdjęcie.

Ogólnie nie przeszkadzają mi ,że kwitną ale u tych akurat nie bardzo lubię kolor kwiatków ,bo jest taki mdły różo-fiolet,jednak zalety przewyższają tę wadę i nie gniewam się na nie o to.

Dziękuję za pochwałę córki. Wszystkie trzy fajne są! Się nam udały!
Rdzawa poświata mi nie przeszkadza, ja mam (nie wiem jaką) odmianę przyrastająca wiosną dość mocno czerwono-rdzawo. W przyszłym brzeziniaku jakoś tego nie widzę, nie bardzo mi się podobają. Kwitnienie moje tez mają mdławo-różowe, ale to akurat mi nie przeszkadza. Poczekam na Twoje zdjątka z bliska. Wyszukałam w necie tawułę goldmound i nad nią się zastanawiam. Pośpiechu nie ma, bo dopiero bliżej jesieni chcę sadzić.
Olili 09:42, 04 cze 2016

Wkleiłam zdjęcia u siebie.
Tawuła goldmound też mi się podoba i pewnie jakąś miejscówkę jej u siebie znajdę
margaretka3 13:34, 07 cze 2016

roma2 napisał(a)

Do tej pory śmieję się, z tego jak przedstawiłam się przez telefon u weta. Coś tam mojej suni o pięknym imieniu Stefania się działo i zadzwoniłam. Przedstawiłam się: uwaga: mama Stefy. Jak usłyszałam "nausznie"co powiedziałam, to dobra chwila minęła zanim mogłam się porozumieć z wetem, który rżał jak i ja.

Romuś, popłakałam się ze śmiechu. Kolega w pracy świadkiem

makadamia 15:08, 07 cze 2016

No, przeczytałam cały wątek

Bardzo, bardzo Ci kibicuję z tym brzozowym zagajnikiem. Toszka fantastyczne pomysły Ci zapodała.

Dla męża zostawiam życzenia zdrowia i prośbę o plan działki.
Pisałaś rok temu, że Ty się do papierkowej roboty nie nadajesz, a on zdaje jedynie do takiej zdatny, to się uzupełnicie. Daj znać jak jego kręgosłup.

Pozdrawiam ciepło!
roma2 11:14, 18 cze 2016

Kochani, za chwilę jadę na działkę i bojam się co zastanę po wczorajszych wichurach. Czekając na "podwózkę", to co wszyscy lubią najbardziej, czyli "pismo obrazkowe"

Stare, majowe, ale lubię to zdjęcie

i jeszcze majowe

roma2 11:16, 18 cze 2016

maja cd...

roma2 11:17, 18 cze 2016

Toszka 11:18, 18 cze 2016

Nooo, żyjesz

Będzie dobrze na działce, trzymam kciuki
roma2 11:19, 18 cze 2016

Zadołowane jeszcze wtedy cisy

i kumple