Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 12:18, 23 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Jejku Romuś ależ u ciebie fajnie. Dawno cię nie było ale jak już jesteś to wątek poleciał jak struś pędziwiatr. Piękne masz roślinki.

Basiu, staram się na ile mogę. A mogę na razie tyle. Wszak "boku se nie wyrwę"
roma2 12:22, 23 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
fajowo wszystko wygląda

, Dziękuję. Śmieje mi się micha, bo mimo, że wszystko jeszcze w powijakach, to zaczyna być ładnie.
roma2 12:26, 23 cze 2016

Dubek mi się stał, bo ja cichaczem , w pracy pracuję.
sylwia_slomc... 12:58, 23 cze 2016

Romeczko , one wiążą takie strączki jak groch tylko cieniutkie i jak zaczynają pekać to strzelają takimi maleńkimi nasionkami. Ja zrywam te strączki jak widzę, że pierwsze strzelają
anka_ 13:07, 23 cze 2016

Ależ u ciebie kolorowo.
Romciu co to za szałwia?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
makadamia 13:09, 23 cze 2016

roma2 napisał(a)

Niestety nie mam zdjęcia jak wyglada teraz. Zrobię w sobotę/niedzielę i podeślę. On teraz mało widoczny jest, sterczące zielone gałązki. Mogę Ci z własnego doświadczenia napisać tyle: po posadzeniu i po kwitnieniu (jakieś trzy, cztery lata temu) przycięłam go dosyć mocno. Chyba mu się nie spodobało, długo się zbierał, w kolejnym roku nie kwitł. Długo był pociachanym badylkiem. Właściwie spisałam go na straty i o nim.....zapomniałam. Jak przestałam się nim zajmować, wyrósł ładnie i od zeszłego roku tak pięknie kwitnie . Czytałam, że może przemarzać, u mnie jest ok, ale i też zim drakońskich nie było.

Dziękuję Ci bardzo - czyli jednak źle zrobiłam przycinając go
roma2 13:11, 23 cze 2016

Aniu kochana, choćbym chciała, to nie odpowiem co to za szałwia. Kupiłam dwa lata temu na ryneczku jako szałwię.I tyle wiem. Ale ładna jest, nie pokłada się (a takie też mam). To Ci pomogłam...
roma2 13:17, 23 cze 2016

makadamia napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo - czyli jednak źle zrobiłam przycinając go

Da radę, tylko daj mu trochę czasu. Wiesz, może być i tak, że u mnie tyle to trwało, bo genaralnie u mnie wszystko wolniej przyrasta. Wietrznie i piach, polepszam i zaczyna to jakoś kulać. Tylko od d..y strony się za ogród zabrałam wtedy. Zaczęłam od sadzenia, zamiast od poprawy gleby.
MirellaB 15:08, 24 cze 2016

Romka masz sporo tych roślin na rabatach, nie jesteś tam każdego dnia, a wszystko ładnie kwitnie i daje radę.

Napastnice mają piękny kolor

Psiaki widać, że szczęśliwe, radośnie biegające, miło takie zdjęcia oglądać

O dachu przeczytałam, ale fajnie musiałyście wyglądać
Kacha123 16:13, 24 cze 2016

Wpadłam z rewizytą. Z przyjemnością się Ciebie czyta Pięknie działasz i podziwiam tym bardziej, że z doskoku!