Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

anka_ 17:32, 24 cze 2016

roma2 napisał(a)
Aniu kochana, choćbym chciała, to nie odpowiem co to za szałwia. Kupiłam dwa lata temu na ryneczku jako szałwię.I tyle wiem. Ale ładna jest, nie pokłada się (a takie też mam). To Ci pomogłam...
No właśnie ja mam taką. Piękny kolorek, ale wysoka i sie kładzie. Musowo kupić takie kompaktowe.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
eda 13:26, 26 cze 2016

roma2 napisał(a)
I bardziej aktualne

No super jakie piękne kolorki kobieto co u Ciebie jak się masz ? czekasz jeszcze na deszcz? u mnie dowaliło wygrzmiło i deszcz jak grad leciał to wczoraj po południu i w noc A dziś chłodno ale przyjemnie Buziolki zostawiam i czerwone wiaderko zapełniam wodą
roma2 21:21, 28 cze 2016

anka_ napisał(a)
No właśnie ja mam taką. Piękny kolorek, ale wysoka i sie kładzie. Musowo kupić takie kompaktowe.

Z tego co wyczytałam u Ani Małej Mi, kompaktowe są "Deep Blue" i "Bright Rose", pozaglądaj za tymi .
roma2 21:24, 28 cze 2016

Kacha123 napisał(a)
Wpadłam z rewizytą. Z przyjemnością się Ciebie czyta Pięknie działasz i podziwiam tym bardziej, że z doskoku!

Dziękuję Kasiu, ja to mały pikuś przy Twoich poczynaniach.
roma2 21:29, 28 cze 2016

eda napisał(a)

No super jakie piękne kolorki kobieto co u Ciebie jak się masz ? czekasz jeszcze na deszcz? u mnie dowaliło wygrzmiło i deszcz jak grad leciał to wczoraj po południu i w noc A dziś chłodno ale przyjemnie Buziolki zostawiam i czerwone wiaderko zapełniam wodą

Czekam..., wypełnić trzeba z tysiąc takich wiaderek. Naraz!!! Tam na działce specyficzne warunki. Otulina borów chyba robi swoje. Wszędzie pada, a u mnie wieje, straszy, burczy, błyska i... diupa. Deszczu nie ma.
roma2 21:35, 28 cze 2016

Dla Asi-makadamii (?) nie wiem czy się odmieniasz? .

Trudno zrobić zjęcie (szczególnie telefonem), żarnowcowi bez kwiatków. Tym bardziej, że za plecami ma obce chwastowisko. Żeby nie było, próbowałam

roma2 21:41, 28 cze 2016

W piątek i sobotę było do zdechnięcia. Nic nie zrobiłam, tylko o 5 rano podlewałam, a potem moczyłam w basenie cielsko i zwiewałam do cienia. A cienia jak wiecie u mnie jak na lekarstwo. Toteż przemieszczałam się zgodnie z ruchem wskazówek zegara i cieniem jedynego dużego drzewa na działce. Tego Wam nie pokażę
roma2 21:42, 28 cze 2016

Zgaduj-zgadula. Gdzie jest piesek?

roma2 22:03, 28 cze 2016

Trzcinnik "Karl Foerster"wyrósł wyższy ode mnie. Kwiatostany ma piękne, ale w przyszłym roku dostanie coś w nogi. Nogi ma brzydkie. i ich tez nie pokażę

roma2 22:09, 28 cze 2016

I parę obrazków