Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

wrobelki 22:11, 04 lip 2016

Ja tam lubię besztanie Toszki przynajmniej wiem, że jak poprawię to będzie dobrze u mnie mimo, że do końca jeszcze trochę zostało to i tak już wszyscy wzdychają, że super mam nadzieję, że nie przekombinuje

Właśnie dziś też wzdychałam do perowskiej ( o ile tak to się pisze )
roma2 22:24, 04 lip 2016

No to się nawywnętrzniałam

Dziękuję

roma2 22:55, 04 lip 2016

I trochę witamin

sylwia_slomc... 22:56, 04 lip 2016

Romeczko ogród z wyjazdu na wyjazd robi się piękniejszy Masz już niezłą kolekcje roślin, że o hortkach pod oknem nie wspomnę Fajnie, że Ci zapału i sił wystarcza by chcieć jechać zawsze gdy tylko masz ku temu okazję......skoro teraz tyle już zrobiłaś to ciekawe jakby ogród wyglądał gdybyś go miała na miejscu
roma2 23:10, 04 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Romeczko ogród z wyjazdu na wyjazd robi się piękniejszy Masz już niezłą kolekcje roślin, że o hortkach pod oknem nie wspomnę Fajnie, że Ci zapału i sił wystarcza by chcieć jechać zawsze gdy tylko masz ku temu okazję......skoro teraz tyle już zrobiłaś to ciekawe jakby ogród wyglądał gdybyś go miała na miejscu

Nooo, się rozmarzyłam... .
Zapał i siły jeszcze mam, ja tam bym mogła norać na okrągło, ale jak przyjeżdżam na trochę, to fakt, że się miotam co mam zrobić. Gdy jadę i wiem co, jak przyjeżdżam, to rzucam się po trochę to tu, to tam, brakuje mi i rąk i nóg
Toszka 23:10, 04 lip 2016

ja już nalewki wiśniowe mam nastawione, sok z czarnej porzeczki też systematycznie się robi, ciasto z czerwoną porzeczką nawet moim panom budowlańcom się ciut przejadło
Teraz przerabiam jagody na zimę - hitem w tym roku są jagody+wanilia.
sylwia_slomc... 23:15, 04 lip 2016

O owocobranie będzie lub już było Swoje najsmaczniejsze i zdrowe
roma2 23:25, 04 lip 2016

Białe porzeczki (nie ma na zdjęciu) pożarła córka druga. Krzaczek z czarnymi opędzlowała trzecia. Pierwszej córki tym razem nie było, to uchowały sie dwa czerwonej. Będzie do kruchutkiej tarty . Nieuwidocznione na zdjęciach aronie cieszą się szczególną estymą u mojego męża, naleweczka będzie jak nic!. A ja przyglądam się z usmiechem małym owockom pigwowca. Lubię zamiast cytryny. Ale, żeby nie było, żem taka święta. Na naleweczkę z aronii, czekam i ja.
Mala_Mi 23:28, 04 lip 2016

Rudbekia Goldsturm... tę polecam, równa, schludna, sztywna i długo kwitnie. Nie rozłazi się jak ta twoja. Pozbieram CI siewki

rudbekia w masie

A inspiracje Toszki też mam zapisane....

Kichawiec sam ci się rozmnoży. jak go w zeszłym roku (późną wiosną) przycięłam to miał więcej kwiatów i był sztywniejszy. Rozlezie się wiec bierzesz odrosty i srrrrrrru do ziemi.. ja go pielę i wyciepuję już. Odrasta z każdego korzonka. Jak perz...
roma2 23:38, 04 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)
Rudbekia Goldsturm... tę polecam, równa, schludna, sztywna i długo kwitnie. Nie rozłazi się jak ta twoja. Pozbieram CI siewki

rudbekia w masie

A inspiracje Toszki też mam zapisane....

Kichawiec sam ci się rozmnoży. jak go w zeszłym roku (późną wiosną) przycięłam to miał więcej kwiatów i był sztywniejszy. Rozlezie się wiec bierzesz odrosty i srrrrrrru do ziemi.. ja go pielę i wyciepuję już. Odrasta z każdego korzonka. Jak perz...

Same dobre wiadomości. Jak nic będa mi się śniły łany rudbekii golstrum. Czyż nie pięknie? Kichawca srrruu. To lubię