Reniu, czemu na tych dwóch fotkach ścianka nie wygląda tak samo? Na pierwszej wylewka jest na samym brzegu. A na drugim jakby była szersza i wylewka bardziej do środka... Pomijam szerokość, bo to może być złudzenie optyczne. Fotki wyglądajq na robione o tym samym czasie. Czy cow mi umknęło?
foty światowe przy moim upodobaniu do bylin taki stan porzadku nie mozliwy ...choc czasem mi sie marzy
Renia co to za drzewa? Takie mi się podobają i jako jedyne bym posadziła w moim ogrodzie. Moją werbenę ścięłam w zeszłym tygodniu. Czy ona zdążyła się wysiać? Zdjęcia jak zawsze piękne. Ogród ślicznie wygląda o każdej porze roku
Reniu, popatrzyłam sobie fotki. Piękny ogród stworzyłaś. I ta jesień z przebarwiającymi się liśćmi i trawami, rozchodnikami - śliczna jest. Może kiedyś odwiedzę twój ogród w realu. I podotykam wszystko, by sprawdzić, czy prawdziwy.
Nie wiadomo które zdjęcie zacytować bo każde warte komentarza Stworzyłaś niesamowity ogród Reniu ! Jestem pod wrażeniem ! Pieknie w każdym kąciku
Iwonka prawdziwy, prawdziwy Podotykałam, a powiem Ci, że też myślałam, że to niemożliwe mieć taki perfekcyjny ogród
chciałąm nadrobić trochę forum ale za szybko wpadłam do Ciebie...i już nie wychodzę...zostaje...