Dzięki Waldku
Dzwoniłam dzisiaj w sprawie laboratoryjnego badania gleby ... wiem już jak należy przygotować materiał do badania - koszt pięćdziesiąt parę złotych - wyniki w ciągu 7 dni. Muszę to zrobić. Ale chciałabym również szybko zasilić trawnik. Ty radzisz dolistnie ... a konkretnie co polecasz?
Dziękuję Bogdziu
Jestem ciekawa jak długo będą kwitły
Szefowa dobrze mi doradziła - terrakotta piękna jest i wydaje mi się, ze wcale nie za wysoka
Pozdrawiam
W tym rzecz , ze to ja szukam inspiracji u Ciebie! Wiem tylko ze chce aby był nizej wkopany , aby sie schodziło np po 3 schodkach, taka oaza ciszy i spokoju i na środku drzewo, a resztę to niewiem...Oczywiscie obsadzont trawami
Kurczę nie mam jeszcze takiego zmartwienia ... ale wydawało mi się, że krwawniki długo kwitną i te nawet bladawe już kwiaty będą sporo czasu zdobić rabatę ... a z czasem zakwitnie na tej samej łodydze kwiatostan boczny i tak do jesieni ... Słyszałam, ze nawet na zimę pozostawia się łodygi bo ciekawie wyglądają pokryte puchem śnieżnym
Mi też wydawało się, że 30 cm poniżej poziomu trawnika to mało, ale jak doszło jeszcze w górę 20cm to wewnątrz wydaje się, że jest wystarczająco głęboko Aaa jeśli marzysz o drzewie pośrodku to musi być sporo większy od mojego Ja raczej stawiam na styl nowoczesny a Tobie zamarzył się taki romantyczny bardziej Też fajnie
A trawy oczywiście obowiązkowe
Ja posadziłam rozplenicę Veridescens