Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 08:27, 21 sie 2016

Kacha123 napisał(a)
Z przerażeniem stwierdziłam, że mój ambrowiec się też przebarwia, a więc jednak jesień

No masz babo a nikt mi nie wierzył
Madzenka 10:00, 21 sie 2016

Najwazniejsze ze wreszcie wiadomo co to. A juz z reszta nasza doktor Ewa sobie poradzi
Buziaki
Mam lenia, siedzę w ogrodzie zimowym, gapie sie na deszcz i czytam forum oj jak mi dobrze bo miałam byc w samochodzie do JG
malkul 15:34, 21 sie 2016

celiakię podejrzewali u mojego synka do urodzenia, w instytucie matki i dziecka porbali mu biopsje z jelit ai wykluczyli. wiem co czujesz - i współczuję abrdzo. ale widamo życ się da , trzeba posutawiac wiele spraw na nowo. trzymam kcuki
Magda70 09:56, 24 sie 2016

Ups...to się porobiło.
Trzymam kciuki
siakowa 10:08, 24 sie 2016

Tulam mocno !
Kuba 12:03, 05 wrz 2016

Dziewczyny czuję się utulonajest jeszcze szansa że to nie celiakia ale na tym etapie nie ma jak tego potwierdzić więc żyjemy jakby była: ilości wyrzuconych chlebów, ciast i tak jak dzisiaj placków z dyni- nie zliczę ale kulinarnie się rozwijam
mam złośc na ogród że nie wygląda i nie radzi sobie sam gdy jestem skupiona na czymś innym emuś wykorzystał moją nieuwagę porozstawiał jakieś rusztowania, deski, nawet ciężko zrobić normalne zdjęcie
właściwie to już w tym roku sezon ogrodowy skończyłam, nie mam ani głowy ani czasu żeby coś robić, dlatego myślę że to ostatnie w tym roku zdjęcia ogrodowe bo ile można w kółko to samo pokazywać
z moich tegorocznych planów zrealizowałam może z 10 %, tak więc pula zadań na przyszły rok się powiększa

kasia_w 12:05, 05 wrz 2016

Ewa, ogród to któraś z kolei spraw w życiu, co zapewne świetnie wiesz.
Ja także nie płaczę nad startami ogrodowymi, kiedy wokół tyle innych, ważniejszych
Trzymam kciuki, aby diagnoza jednak była sprzyjająca

A tak na marginesie- na zdjęciach pięknie to wszystko wygląda

siakowa 12:06, 05 wrz 2016

no jak ostatnie zdjęcia? przecież za miesiąc wszystko iaczej będzie wygladąc

trzymam kciuki za pomyslniejszą diagnozę!
Kuba 12:09, 05 wrz 2016

kasja83 12:12, 05 wrz 2016

Ewo trzymam kciuki za synka!!Oby wszystko poszło dobrze!!

Co do ogrodu-nie przejmuj się-wiadomo, że są priorytety-dla rodzica pewnie zawsze te same: dzieciJa też dość wcześnie zamknęłam front robót u siebie-zwłaszcza nasadzenia.Jak dreptam po innych wątkach-to mam wrażenie, że bardzo mało zrobiłam w tym roku.
Pisałaś, że jesień...u mnie też coś zaczyna wisieć w powietrzu-aronie za płotem łapią powoli czerwony kolorek!