Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 07:31, 14 maj 2015

Zagajanka napisał(a)

Ty wiesz, że i u mnie tych cholernych grzybów w korze jeszcze pary dni temu było całe mnóstwo? Ja się najpierw przestraszyłam co to jest, ale pogrzebałam w necie - smardze - takie dosłownie jak u Ciebie. Powywalałam wszystkie (mam nadzieję), a teraz jest tak sucho, ze kolejne nie wyłażą.

widać teraz u wszystkich sezon grzybowy
Kuba 09:09, 14 maj 2015

Przypomniało mi się zdjęcie sprzed roku- tak wyglądał zakątek brzozowy
Mysza 09:21, 14 maj 2015

Pięknie wyszedł zakątek brzozowy
Ja planuję u siebie dosadzić jeszcze brzózki
I grzybobranie się szykuje hi hi.
Kuba 09:25, 14 maj 2015

Mysza napisał(a)
Pięknie wyszedł zakątek brzozowy
Ja planuję u siebie dosadzić jeszcze brzózki
I grzybobranie się szykuje hi hi.

też bym dosadziła ale już miejsca brakuje, zresztą cieszę się i z tych które są, bo pierwotnie i tych miało nie być
co zrobisz z grzybami- zjesz?
polinka 09:41, 14 maj 2015

I w jeeeeden rok jaki piękny zakątek brzozowy stworzyłaś!

Moi dalsi sąsiedzi od 5 lat sieją trawę, sadzą żywopłot, przygotowują miejsce na ognisko...Od tych 5 lat co tydzień słyszę jakie mają ambitne plany na nadchodzący miesiąc. Niestety przez 5 lat nie zrobili nic ale ze mnie potrafią się naśmiewać, że od rana do wieczora coś robię w ogrodzie!

Przedpłocie robiłam w tamtym roku to usłyszałam, że szkoda kasy bo i tak ludzie albo psy zniszczą...odpukać wszystko idealnie rośnie i cieszy przechodniów

Kuba 10:11, 14 maj 2015

polinka napisał(a)
I w jeeeeden rok jaki piękny zakątek brzozowy stworzyłaś!

Moi dalsi sąsiedzi od 5 lat sieją trawę, sadzą żywopłot, przygotowują miejsce na ognisko...Od tych 5 lat co tydzień słyszę jakie mają ambitne plany na nadchodzący miesiąc. Niestety przez 5 lat nie zrobili nic ale ze mnie potrafią się naśmiewać, że od rana do wieczora coś robię w ogrodzie!

Przedpłocie robiłam w tamtym roku to usłyszałam, że szkoda kasy bo i tak ludzie albo psy zniszczą...odpukać wszystko idealnie rośnie i cieszy przechodniów

też mam takie obserwacje odnośnie sąsiadów
zazdroszczę że już masz zrobione przedpłocie bo ten temat ciągle przede mną, z jednej strony już bym chciała odetchnąć, a z drugiej- mieć przedpłocie
polinka 10:54, 14 maj 2015

Kuba napisał(a)

też mam takie obserwacje odnośnie sąsiadów
zazdroszczę że już masz zrobione przedpłocie bo ten temat ciągle przede mną, z jednej strony już bym chciała odetchnąć, a z drugiej- mieć przedpłocie

Ewuś u mnie przedpłocie to 1 m więc nie ma gdzie szaleć...śmieję się, że ogród rozwalony a przedpłocie zrobione

Też już chcę oddetchnąć...po mega aktywnym początku sezonu chyba potrzebujemy zwolnienia, odpoczynku
lojalna_ 13:00, 14 maj 2015

Widoczki z okna soczyste u mnie leje
Kuba 13:25, 14 maj 2015

Polinka-

Jola- u mnie prawie też pada, po deszczu wszyscy mają soczyste widoki
Gardenarium 13:42, 14 maj 2015

Zajrzę później, bo teraz muszę do ogrodu z lustrem Sadzenie mnie czeka w warzywniku Uwielbiam ten warzywnik.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies