Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Zagajanka 00:17, 06 sty 2016

noemi napisał(a)
Ze śniegiem fajnie jest mnie on cieszy , choć na chwilę … kominek, światełka teraz dopiero mają swój urok

buziak

Światełek nie zawiesiliśmy, niestety - Młody był niepocieszony i wielokrotnie się pytał czemu ich nie mamy, kiedy cała wioska świeci jak Las Vegas. Może w kolejnym roku nie zabraknie dla nich czasu...

Pompa u nas w te mrozy tak grzeje, że obeszło się bez kominka. W sumie szkoda, bo to takie przytulaśnie-romantyczne

Buziaki
Zagajanka 00:18, 06 sty 2016

Sebek napisał(a)
Kto by pomyślał, że wszyscy będą się tak cieszyć śniegiem Aż chce się Wam życzyć, by leżał do kwietnia Żarcik

no nie bądź już taki zazdrosny. Ponoć u was też dzisiaj posypało.
Zagajanka 00:26, 06 sty 2016

Ewik napisał(a)
U nas tylko czuć Białe widoki śliczne .

Śliczne.
Ale jak na mój gust, to już wystarczy, może by wiosna nadeszła, to by było jeszcze lepiej

Dużo pracy na mnie czeka w tym sezonie, więc już zacieram rączki i tupię nóżką
Ale to chyba każdy na O. tak ma?
Zagajanka 00:29, 06 sty 2016

kasia_w napisał(a)
Bialuśnio, zimniuuuusio
Dobrego Nowego Roku

nooo, zimnawo, ale miejmy nadzieję, największy mróz za nami.

Na szczęście dzień przed -15 zdążyłam usypać kopczyki prawie na całej mojej setce róż. Olałam tylko parę mocno wytrzymałych historycznych i poliantów Ty swoje przykrywałaś?

a poza tym wzajemnie: wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i dużo radosci z postępów ogrodowych!
Zagajanka 00:33, 06 sty 2016

MUZA napisał(a)
Pięknie zimowo a przy takich mrozach śnieżek cieszy podwójnie bo dodatkowo chroni nasze roślinki

Dzięki.
No tym się właśnie pocieszam, że lepiej mieć śnieg przy takich mrozach, niż nie mieć, kiedy muszę odśnieżać kolejny raz podjazd
Zagajanka 00:46, 06 sty 2016

Dla kontrastu takie ostatnio pojawiały się u nas kolorowe widoczki:

wschód

i zachód

Ewik 09:47, 06 sty 2016

Widoki cudne .Za wiosną wyglądam z utęsknieniem .dziękuję za rady u mnie odnośnie murku ,twój z jakiego kamienia jest?
Zagajanka 13:44, 06 sty 2016

Ewik, nasz murek jest wykonane z beżowego granitu.
lindsay80 14:27, 06 sty 2016

Zagajanka napisał(a)

Pompa u nas w te mrozy tak grzeje, że obeszło się bez kominka. W sumie szkoda, bo to takie przytulaśnie-romantyczne

Buziaki

My też pompą grzejemy, a kominka w ogóle nie zrobiliśmy.
Ciekawa jestem czy robicie jakieś analizy finansowe, mój eM dziś mi pokazał swoje zestawienie i wychodzi, że okres 06.15-01.16 wypadł dużo lepiej niż 06.14-01.15 (tyle, że w ubiegłym roku mieliśmy kilkudniową awarię pompy i grzałki się włączyły).
inka52 16:57, 06 sty 2016

Witaj Janeczko Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, obfitego kwitnienia Harkensek

Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies