Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

zawitka 13:26, 10 lip 2015

Aniu zachwycam się fotkami ----- I sukieneczką też
butterfly 16:05, 10 lip 2015

Aniu, nie wybierasz sie czasem dziś albo jutro do Bylinowego?
ewsyg 17:14, 10 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

Masują moje kompleksy

Aniu, Twoja Invincibelle mma ogromne kwiaty. Moja jakaś mikra jest. Nie pamiętam, czy ją dokarmiłam
Tess 17:25, 10 lip 2015

Uff, ale porcję widoczków sobie zafasowałam (a przy okazji wielką porcję uciechy)
Perovskia mnie zabiła.
A przy teście o rabatach przedogrodowiskowych, co to powinny być instukcją jak nie powinno się urządzać rabat leżałam na biurku ze śmiechu.
Temat nóg - zgodnie z życzeniem Gospodyni przemilczę - ale upodobniona do kobiety wyglądasz Aniu niezwykle powabnie
Peppermint 18:02, 10 lip 2015

Witaj Aniu, masz piękny, "dorosły" ogród z niesamowitą ilością gatunków. Z pewnością przejrzę cały Twój wątek kiedy przyjdzie zima, już sobie zaznaczam.
Nie będę oryginalna Perovska rewelacja, mus wrzucic na listę chciejstw
Pozdrawiam serdecznie
Urszulla 18:39, 10 lip 2015

Aniu, ostatnio było nieźle a teraz jest fantastycznie bo lato u Ciebie oglądać to aż miło a prezentacja perowskiej jest udana niesamowicie
Mala_Mi 19:47, 10 lip 2015

butterfly napisał(a)
Aniu, nie wybierasz sie czasem dziś albo jutro do Bylinowego?

raczej jutro nie.....
a dziś na pewno nie..

Z zakupionych naparstnic u Pana Bylinowego najbardziej podoba mi się ta.... której nie chciałam kupić, bo myślałam, że się nie spodoba..

Mala_Mi 19:51, 10 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Aniu, ostatnio było nieźle a teraz jest fantastycznie bo lato u Ciebie oglądać to aż miło a prezentacja perowskiej jest udana niesamowicie

Wy sobie jaj ze mnie nie róbcie
Bo humor mam spaprany... oblałam się gnojówką z pokrzyw... pachnę bossssskooooooooo...dla jakiego knura ........

I kolejna z zakupionych u Pana Bylinowego. Ta miała w nazwie lawender.. nie chce mi się szukać ... lecę ogórki przerabiać.
Podobne to mam swoje..

Białą się możecie zachwycać, ale też takie mam swoje Jest jeszcze bardzo ciemna różowa-liliowa.. mam nazwy dla naparstnic.. przynajmniej części.
Mala_Mi 19:53, 10 lip 2015

Peppermint napisał(a)
Witaj Aniu, masz piękny, "dorosły" ogród z niesamowitą ilością gatunków. Z pewnością przejrzę cały Twój wątek kiedy przyjdzie zima, już sobie zaznaczam.
Nie będę oryginalna Perovska rewelacja, mus wrzucic na listę chciejstw
Pozdrawiam serdecznie

Witaj..... moja rada.. daj sobie spokój... to gorsze niż Moda na Sukces... leć na bieżąco ten.. i też będzie wyczyn

Rozgość się sobie, a ja gonie do ogórasów..

Mala_Mi 20:01, 10 lip 2015

Tess napisał(a)
Uff, ale porcję widoczków sobie zafasowałam (a przy okazji wielką porcję uciechy)
Perovskia mnie zabiła.
A przy teście o rabatach przedogrodowiskowych, co to powinny być instukcją jak nie powinno się urządzać rabat leżałam na biurku ze śmiechu.
Temat nóg - zgodnie z życzeniem Gospodyni przemilczę - ale upodobniona do kobiety wyglądasz Aniu niezwykle powabnie

Dziś do tych perfum z pokrzywy... ale się rozmarzyłam.... ha, ha, ha,......

Przedogrodowiskowo ja już miałam prawie 4 lata walki z flanki na flankę i metodę wielu prób i błędów .... jak weszłam na forum to myślałam że już jestem ogrodnik całkiem, całkiem nie taki zielony. I pierwsze zderzenie z prawdą... jeżówka ma odmiany, szałwia też, piwonia nie jest różowa, biała i jakaś tam tylko ma nazwy i wiele innych co szło język połamać i nijak zapamiętać. Zaczęto ode mnie wymagać odmian!!!! Na szczęście dużo metek, kartek miałam schowane w szafce..
No i po kilku dniach na forum dałam się namówić bez namawiania na zrobienie spotkania..
No i tu były najgorsze momenty z epoki Ogrodowiskowej...
Ale też po tym momencie to wchłonęło mnie Forum na amen.. bo spotkanie w realu nabrało realny wymiar...
Alem się rozpisała a ogórki w wanie cieszą się z życia i korzystają z darmowego basenu.
Wspomnienie z okazji 5 lat Forum.. pierwszego spotkania ... ale było fajnie