Toszka, czy jak od piątku ma nie padać, to można pryskać wiąż promanalem? Bo tak, u mnie ma być piątek +10, sobota +15, niedziela +14, poniedziałek +10, a potem deszcz.
I tylko wiąż tym psiknąć, czy np. magnolie też. Czekam też na przesyłki moje różaneczniki od Ciepłucha, dziewczyny go polecały. No i oczywiście byliny zamówiłam, bo jak się im oprzeć
Toszka kiedy sypiemy azofoską, bo też muszę zamówić.
Toszka mam jeszcze jedno pytanie, bo jesienią wysiałam trawę z mikrokonieczyną i trawa wschodzi, za to nie ma ani jednej koniczynki, coś mi tu nie gra hmmm. Czy to możliwe, aby ptaki mi zjadły? Ale jakoś ich nie widziałam, a po 2 dokarmiałam ptaszki od ziarenek, kukurydze po słoninkę. Trochę się martwię czy nasiona mikro ni nie zmarzły. Nie chce 3 raz zakładać trawnika
A teraz mam problem kiedy to można sadzić hahah