Crown Princess Margareta...u mnie trzeci rok. Bardzo nieporządny krzak u mnie buduje...jak wysoko ją tniesz i czym podpierasz, jak prowadzisz, że tak porządnie wygląda? Ale Ci Leonardo wyrósł!!! Moje dwie red malutkie, drugi rok, pod Alchymistem mają miejscówkę...
Leonardo będzie duży w zależności jak go będziesz cięła, jeśli będziesz cięla silnie, to tak nie wybije, ja go kulkuję, dlatego jest taki rozłożysty, ale myślę żeby w przyszłym roku przyciąć go mocniej, będzie bardziej zwarty
To dzwonek dalmatyński, bardzo pięknie się rozrasta, w zeszły roku porobiłam sobie kilka kupek i teraz tak pięknie wypełnia rabatę.
Kasiu, ona u mnie też nieporządna, rozwala się, nie ma zwartości. Jest już wiekowa, ma chyba kilkanaście lat, różnie ją cięłam, nisko, wysoko, zawsze się rozłazi.
Ma podporę w którą już wrosła, jest jej już niepotrzebna bo sama ma silne pędy ale nie mogę je wyjąć bo musiałabym róże zmasakrować.
zobacz jaka rozlazła, żeby zrobić jej zdjęcie tańczę wokół niej z każdej strony
ale te kwiaty są tak piękne że wszystko jej wybaczam, poza tym jest zdrowa i cudnie pachnie
zakochałam się w chipku ale i ta skradła mi serce. U mnie kolory herbaciane i brzoskwiniowe na końcu są listy, ale CPM potrafiłaby to zmienić
piękna można wybaczyć wszystko
Dzwonek dalmatyński fenomenalnie się komponuje z różami. A róże...boskie są- woskowo zielone liście, cudne kwiaty, cudny pokrój krzaczków. Powiem Ci, że chyba nawet bardziej podobają mi się zdjęcia całego krzaczka niż pojedyncze- "portretowe"- widać całą urodę!
Kiedyś też tak myślałam jak Ty, ale pewna osoba zmieniła moje upodobanie Teraz mam i takie i takie Staram się grupować je odcieniami,ciepłe razem, różowe razem