Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 08:39, 12 wrz 2017

Filomena 09:11, 12 wrz 2017

Mireczko,
masz hortensję Levana. Czy ona rzeczywiście ma takie ogromne kwiatostany? Jak się prezentuje w stosunku do Twoich innych hortensjowych piękności?
mirkaka 06:17, 13 wrz 2017

Filomena napisał(a)
Mireczko,
masz hortensję Levana. Czy ona rzeczywiście ma takie ogromne kwiatostany? Jak się prezentuje w stosunku do Twoich innych hortensjowych piękności?

Nie, moja Levana jest zwyczajnej wielkości, ale rośnie właściwie w cieniu, konkurencję w korzeniach też ma więc może dlatego?
mirkaka 07:03, 13 wrz 2017

Dla Kasi zdjęcia floksów
w głębi za jeżówkami ten żarówiasto różowy

niebiesko fioletowy

biały i różowy.
katel 21:46, 15 wrz 2017

Mirko wszystkie piekne a to połączenie biało-zielonkawych hortek z niebieskim przepiękne
ewsyg 21:07, 17 wrz 2017

Mirusiu, u Ciebie zawsze jest na co popatrzeć i jest co podziwiać. Masz sporo hortensji. Magical Moonlight też kupiłam dwie w tamtym roku i jestem z niej zadowolona. Podobnie jak u Ciebie moja great star tez późno zawiązuje kwiaty i są małe. Szkoda, bo to jest bardzo ładna hortensja. Pozdrawiam
ania1110d 21:09, 17 wrz 2017

Ach jakie piękne zestawienie z floksikami niebieskim Nawet nie wiedziałam ze taki kolorek też mają
mirkaka 07:11, 18 wrz 2017

katel napisał(a)
Mirko wszystkie piekne a to połączenie biało-zielonkawych hortek z niebieskim przepiękne

Floksy jeszcze kwitną
mirkaka 07:17, 18 wrz 2017

ewsyg napisał(a)
Mirusiu, u Ciebie zawsze jest na co popatrzeć i jest co podziwiać. Masz sporo hortensji. Magical Moonlight też kupiłam dwie w tamtym roku i jestem z niej zadowolona. Podobnie jak u Ciebie moja great star tez późno zawiązuje kwiaty i są małe. Szkoda, bo to jest bardzo ładna hortensja. Pozdrawiam

Tak Great Star u mnie b późna, w zeszłym roku wypuściła tylko dwa długie i grube pędy i wcale nie zakwitła więc w tym roku ich nie obcinałam tylko związałam razem i prowadzę ją jak na pniu. Teraz kwitnie ale kwiatostany ma tylko trzy i dość małe.
Tak, też uważam że jest piękna
Magical Moonlight mam w szpalerze, ma dość kruche pędy i ogromne kwiatostany,muszę podpierać.
mirkaka 07:19, 18 wrz 2017

ania1110d napisał(a)
Ach jakie piękne zestawienie z floksikami niebieskim Nawet nie wiedziałam ze taki kolorek też mają

Też mi się to zestawienie podoba, szczególnie jak kwiaty hortek nie są jeszcze wybarwione tylko biało-zielone