Mirka ja w sprawie powojnika, ale zachwyciłam się azaliami i brakło mi słów Pięknie wyglądają. Tą fioletową mam wciąż w głowie... tak jak Lykkefunda ale czy w końcu znajdę dla nich miejsce... podziwiam na razie u Ciebie
Powojnik - pachnie jak się do niego zbliżysz w ciągu dnia, kwiaty musza być otwarte, ale wieczorami czuję go z daleka. Jak spaceruję przy bylinówce to wdycham go nieustannie. Jak siedzę na tarasie tak samo.
Z przodu domu mam całe podwórko w zapachu bzów więc powojnik to odmiana zapachowa
Gdzie nie zaglądam, to co ogród to ładniejszy, nie mogłam ominąć Twojego ogrodu
Czarujesz kolorami, uwodzisz zapachami
Podziwiam powojnika...super gigant
Marto, tak maj i czerwiec to najpiękniejsze miesiące w roku, tyle kwiatów wszędzie
Dzisiaj już więcej kwiatów rozwiniętych, pachną pięknie Jednak tylko jak nos zbliżę, czekam na pełen rozkwit
Dziękuję za miłe słowa, powojnik jest u mnie dwa lata, jeśli zimy nie będą zbyt mroźne to będzie coraz piękniejszy
Galaxy nie pokazywałam, jeszcze mała, dopiero listki wypuszcza. Kwiatów nie miała, może przyszły rok ? Och żeby tylko mi się spodobała
Dla Agaty magnolia Galaxy, na nowo tworzonej rabacie w lasku, a właściwie już nie lasku bo były same świerki, wycięte, teraz sadzę tam Rh, z własnych ukorzenionych pędów, ale też Nowa Zembla kupiona, zdobyczny NN uratowany przed zagładą
Galaxy
NN
to ta rabata Za kilka lat będzie już co pokazywać, na razie b skromnie