Zawsze czekam na Twoje rh w pełnym rozkwicie, ale też co rok podziwiam clematisa na barierce. Czy on nie zostawia suchych gałązek zeszłorocznych? Na zdjęciach jest czyściutki i to mnie zastanawia.
Nareszcie się odezwałaś , mam pretensję że tak rzadko bywasz na forum
Żartuję, bardzo się cieszę że jesteś, już myślała że covid cię dopadł. Storczyki dwa w lasku zakwitły, tam jest cieplej, na kolejne dwa czekam ale nie wiem czy zakwitną bo je ruszyłam i trochę przesunęłam w inne miejsce.
Pustynniki z Twoich na razie dwa będą kwitły, u reszty nie widać pąków, najgorsze że u moich też nie widzę żadnych pąków kwiatowych.
Podsypałam kompostem jak sadziłam, a teraz wiosną jak wszystko trochę obornikiem granulowanym. Napisz czy jeszcze je zasilać i kiedy i czym i ile
Buksy wykopujesz bo ćma czy grzyb? U mnie ćmy nie ma tylko grzyb. Mam trochę własnych sadzonek cisa, samosiejek i ukorzenionych pędów. Będę w razie czego wymieniać. Tylko że sił mi ubywa na cięcie kulek więc pewnie raczej je zlikwiduję , niż zastąpię cisami
Będziesz na północy teraz? U mnie zaczynają kwitnąć Rh więc gdybyś była to wpadnij