Macie rację, odskocznie tego typu też są potrzebne.
Dziś mam właśnie takie w WAW
Pozdrawiam i macham z okien Pendolino do wszystkich na Mazowszu i nie tylko
Ania ,
Chciałam Ci napisać , że dzięki Tobie będę budować wiatę na samochód.
W miejscu gdzie mial być trawnik dołożymy kostkę i zadaszymy. Nie wiem jeszcze czy dach będzie przyklejony do domu czy oddzielny , jedno czy dwuspadowy , ale na 100% będzie tam stał samochód.
Dziękuję za inspirację.
I tak powinno być, Jasio zdrowieje, szkolenie dobrze idzie .chłopaki radzą sobie.
Macie rację częściej powinniśmy zostawiać nasze pociechy z M, wówczas dopiero widza ile tytanicznej pracy człowiek wykonuje w domciu.Nie wspomnę o ogrodach.
Mój zobaczył ogrom, dopiero jak 2 lata, po raz pierwszy byłam w szpitalu 3 tygodnie.
To był zdziwiony jak ja to wszystko ogarniałam.
Chociaż on tez sobie radziła.ale wymieniał wszystko.A nam juz nie potrzebne wyliczanki z naszych codziennych funkcji domowych, rodzinnych,, zawodowych i ogrodowych i jeszcze nie wiadomo jakich
Sylwio, bardzo fajnie, a dziś najbardziej mi brakowało rano wypasionego śniadanka do wyboru jajeczniczka, sałatki, paróweczki, naleśniki... ech rozmarzyłam się
Moje chłopaki razem dają sobie doskonale radę, bo codziennie zostają rano razem, jak ja idę do pracy i są tak do czasu, aż M nie jedzie do pracy i Jasio zostaje z babcią, ale na tak długo zupełnie sami, to nie zostawali. Wczoraj wróciłam, a tam nudno, dom nie przekręcony do góry nogami, posprzątane, najedzeni, ogólnie to im dobrze było Ale przyznali się, że już tęsknili