Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

MirellaB 09:27, 03 lip 2016

Pięknie kwitnąco
Dużą masz stipę

Ania ile masz kwitnących łodyg na jednej juce?
AnnaCh 12:10, 03 lip 2016

Agnieszko, juka zakwitła pierwszy raz w zeszłym roku, po pogrożeniu jej, że jak nie zakwitnie, to ją wyrzucę

Dominika,
jasny szary z ciemnym

Kasiu, dokładnie mętlik w głowie miałam straszny, a musiałam szybko podjąć decyzję i w sumie to pojechaliśmy z M wybrać i w 3 minuty się zdecydowaliśmy. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Agata, elewacja już się powoli robi. Panowie wczoraj zagruntowali dwie ściany, a jutro wchodzą już z tynkiem. Zapowiedzieli się na 4,30 rano

Mirelka, stipa z własnego chowu
Na juce w tym roku są cztery kwitnące łodygi, w zeszłym roku miała tylko jedną.
Pluszakowa 13:21, 03 lip 2016

4:30 to, to się kłaść spać nie opłaca a tak naprawdę to dobrze niech przyjdą szybko zrobią co mają i znikają, bo robotnicy choćby najlepsi to jednak sieją zamęt. Oby ci roślin nie zmaltretowali.
Anda 13:23, 03 lip 2016

Boszsz, tak wcześnie? To szybko skończą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasja83 13:34, 03 lip 2016

Jak jest decyzja to super!!!Kiedy działasz z elewacją??
sarenka 15:19, 03 lip 2016

Wpadm się przywitać, ale i u Ciebie nadrabiać nie dam rady- jestem pewna, że wszytsko bardzo ładnie kwitnie, rośnie u Ciebie
Gruszka_na_w... 18:39, 03 lip 2016

Pięknie Ci ta stipa rośnie!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Marga 19:07, 03 lip 2016

Aniu, roślinki na rabatach robią Ci się coraz większe, podobnie jak moje. Za rok będziemy miały busz
Piękną masz lawendę, moja młoda, to jeszcze nie bardzo jest co podziwiać. No i Ty masz chyba Vivę a ja delikatną Hidcote. Może w tym jest problem.
A co to za hortkę masz przy lawendzie?
AnnaCh 08:20, 04 lip 2016

Magda - Pluszakowa, panowie przychodzą tak wcześnie ze względu na operujące słońce. Dobrze, że w tym tygodniu upałów nie będzie. Spałam dzisiaj 4 godziny, bo jak się zapowiedzieli tak o 4.30 byli.

Ewa, jak nie będzie padać, to do końca tygodnia powinno być zrobione

Kasia, już działam

Magda, rośnie Chyba ładnie Fajnie, że dajesz oznaki życia. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok.

Haniu, dziękuję Cieszę się tym bardziej, że to z własnego siewu

Monika, no ja liczę na ten busz
Mam Vivę, niektórzy jej nie lubią, a ja tak, bo taka łączka kwitnąca z niej Przy lawendzie rośnie sobie Vanilla Fraise

Tyle było jak wychodziłam do pracy
sarenka 10:01, 04 lip 2016

Kiedy skonczyć maja elewacje u Ciebie? Nie mogę się zdjęc doczekać