Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Monka 20:17, 15 paź 2016

Ania super, powiedz mi tylko czym zgleboryzowałaś ziemię , wypożyczyłaś maszynę ?
Anda 20:20, 15 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Asia, spoko Jestem pewna, że zarówno Łucja jak i Justyna się nie obrażą

M dziś się spisał Co prawda plac zabaw nie przestawiony, ale teren pod cisy zglebogryzowany, w poniedziałek kupię jeszcze kory przekompostowanej i może trochę obornika sypnę i znowu to zglebogryzuje Pójdzie jeszcze kompost, mączka bazaltowa i dolomit Za tydzień mam nadzieję akcja cis
A tata skończył płytki na balkonie od frontu, jeszcze tylko fugi Marzy mi się zrobienie balustrady, ale nie wiem czy damy radę w tym roku

Ładnie przygotowana gleba, super. Ile cisów tam będziesz sadzić? To będzie taki zwarty żywopłot?
Balkon też już świetnie wygląda. Trzymam kciuki za jak najszybszy termin postawienia balustrady Bardzo fajnego tatę masz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 20:21, 15 paź 2016

Tak Monika, od teścia Jak teściowa kopała ogródek to było ok, a jak lekko zaniemogła, to mój teść kupił glebogryzarkę

Ewa, tata mój to skarb po prostu Chyba nie damy rady z balustradą, choć kto wie...? W sumie to praca, co nie wymaga wysokich temperatur, w przeciwieństwie do płytek i fug
Z cisów będzie żywopłot, będę sadzić co 40 cm, ale moje to będą maluchy
Monka 20:27, 15 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Tak Monika, od teścia Jak teściowa kopała ogródek to było ok, a jak lekko zaniemogła, to mój teść kupił glebogryzarkę

Ewa, tata mój to skarb po prostu Chyba nie damy rady z balustradą, choć kto wie...? W sumie to praca, co nie wymaga wysokich temperatur, w przeciwieństwie do płytek i fug
Z cisów będzie żywopłot, będę sadzić co 40 cm, ale moje to będą maluchy

Aniu, a jak ta glebogryzarka bo widzę, że ziemia mocno przekopana, ja mam od szwagra i myślałam , że będzie to wyglądało jak u Ciebie , a jak użyłam to do d....y , trawa lekko zdjęta nie o taki efekt mi chodziło
jankosia 20:48, 15 paź 2016

Aniu, prosiłaś wczoraj o foty. Cyknęłam dzisiaj, ale nie wiedzieć czemu nie mogę wgrać zdjęć. Przeprasza mnie i przenosi do strony głównej Spróbuję jeszcze potem.

A tymczasem powiem ci że kawał roboty zrobiliście. Tatę masz na medal. Musisz mu przekazać że całe forum ci go zazdrości Ucieszy się Mój tato też złota rączka ale mieszka daleko i jak jest raz do roku na tydzień czy dwa to głupio mi go do roboty zaciągać. Chociaż muszę przyznać że za każdym razem jak rodzice przyjeżdżają to pomagają mi coś zrobić
AsiaK_Z 21:12, 15 paź 2016

Aniu, pożyczysz Tatę? Przyjadę po Niego Złota Rączka
AnnaCh 21:19, 15 paź 2016

Monka, chodzi o to, że tam chyba są ustawienia głębokości kopania, tak mi się wydaje M gryzuje Trzeba się na początku porządnie wgryźć i jakoś później idzie

Monika, spoko, nie stresuj się, ja też tak czasami mam. Zauważyłam, że trzeba załadować jedno zdjęcie odczekać chwilę i dopiero kolejne
Co do przekazywania, to tata może sam przeczyta, bo czasem tu zagląda

Asia, no nie wiem, najbliższe terminy ma zajęte Mam jeszcze trochę do zrobienia
AsiaK_Z 21:22, 15 paź 2016

Ech no trudno
Pozdrawiamy Pana Tatę
Krys 21:56, 15 paź 2016

Czytam i wiem,ze cisy w planie,oj bedzie jeszcze ladniej,widok z balkonu swietny,
jankosia 10:19, 16 paź 2016

Juhu! Udało się Dobra, to u góry jest z maja.

Spróbuję wrzucić drugie osobno jak radziłaś bo znowu mnie wywala wrrr

Zobaczone- usunięte