Drzewka były sadzone bez planu, a teraz trzeba było je jakoś wpasować w rabatę. Kiedyś zrobię zdjęcie z górnego tarasu, wtedy będzie widać zamysł autora
Aga, rabatki super Liatry masz giganty. Ale trawiszcza wynalazłaś rewelacyjne!! Ciekawe jak będą się rozrastać i czy się mocno wysiewają. Rosły bardziej w cieniu czy na słońcu. Mam miejsce pod świetrkiem i chetnie bym tam dosadziła jakieś towarzystwo dla funkii. Szczególnie mi sie podoba ta z drugiej fotki i z czwartej (ta z poturbowanymi kwiatami).
A Bailando równiez uważam za jeden z lepszych zakupów ładnie Ci się wszystko rozrasta i oby tak dalej
Miejsce z trawkami jest niedaleko mnie, przyjeżdżasz, jedziemy, wybierasz Ale za tydzień dopiero
Rosły w lekkim słońcu, nie w zupełnym cieniu. Obok były poziomki, więc to taka jakby polana.
Iglaki zatrzymały się w takim stadium brązowym. Dwa będą do wymiany. Ostatni świerk serbski stracił wszystkie igły nagle i dziś wyleciał. Jeszcze obmyślam czym je zastąpić.
Bożenko, dzięki że zaglądasz
Muszę prosić Cie o poradę, coś dziwnego dzieje się z liśćmi limek. Żyłki są ciemnozielone a pozostała część liścia żółta. Przeczytałam że to może być chloroza ale nie wiem jak ją leczyć. Spotkałaś się z czymś takim? Nie mam zdjęcia pod ręką akurat.