Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pod Borem

Ogród pod Borem

agnieszka_m 10:38, 20 paź 2015

Iggia napisał(a)

szer. - 1m, dł. 1,5m i powiem szczerze, że jest optymalna - dostanę z każdej strony
Dodatkowo na lewej skrzyni mam niedokończony stelaż na włókninę , jako ochronę przed chłodem na poczatku, a potem jako częściowy stelaż pod pomidory

uprzedziłaś mnie miałam się właśnie o to pytać dzięki super
Rumianka 15:26, 22 paź 2015

Iggia napisał(a)

( nie będę robić zdjęć tego mojego bałaganu bo wstyd
Przed domem mam wysypane 2 wywrotki ziemi, resztę ziemi po wykopach pod wodę i kanalizację
Pozdrawiam

Nie masz się czego wstydzić Aga, zobacz w moim wątku ile mieliśmy ziemi do rozgarnięcia. Na początku musi być brzydko, żeby później było ładnie. Przekonasz się. Zapraszam.
Iggia 15:35, 22 paź 2015

Rumianka napisał(a)

Nie masz się czego wstydzić Aga, zobacz w moim wątku ile mieliśmy ziemi do rozgarnięcia. Na początku musi być brzydko, żeby później było ładnie. Przekonasz się. Zapraszam.

Dziękuję za odwiedziny
Wiem, ze na początku musi być brzydko, żeby potem mogło być ładnie
Dzięki Ogrodowisku mam tyle inspiracji, mam całą zimę na planowanie
yolka 19:09, 22 paź 2015

Przydreptałam śladem kuchennym do Twojego ogródeczka. Dam Ci radę - nie śpiesz się, rób powoli kawałkami, mniej będziesz zmieniać. Mam doświadczenie mój ogród jest w nieustającej przebudowie, a na wiodok szkółek ogrodniczych mam szaleństwo w oczach
Iggia 15:28, 25 paź 2015

Kolorki jesieni
Iggia 15:30, 25 paź 2015

Malepartus przebiera się w jesienną szatę

Iggia 15:32, 25 paź 2015

yolka napisał(a)
Przydreptałam śladem kuchennym do Twojego ogródeczka. Dam Ci radę - nie śpiesz się, rób powoli kawałkami, mniej będziesz zmieniać. Mam doświadczenie mój ogród jest w nieustającej przebudowie, a na wiodok szkółek ogrodniczych mam szaleństwo w oczach

Dzięki za radę
Staram się powoli robić. Na razie zbieram roślinki i po trochu rozmnażam. Kupuje po 1 trawie a na wiosnę będę dzielić
Nasionka też zbieram
Agania 13:19, 29 paź 2015

Cześć oglądam twoje trawki, piekne sztuki...moje nie wszystkie szybko przyrastają...taki np. konwalnik i trawa zwana chochlą, ale czekam...zima się przed tobą super zapowiada...planujesz planować

Naszukałam się twoich przepisów na pastę papryczkową, tę którą próbowałam u Ani...gdzie Ty masz kofana te przepisiki, bo chętnie bym skorzystała...kulinarnie.....zalinkujesz mi

Pozdrawiam
Iggia 13:39, 29 paź 2015

Agania napisał(a)
Cześć oglądam twoje trawki, piekne sztuki...moje nie wszystkie szybko przyrastają...taki np. konwalnik i trawa zwana chochlą, ale czekam...zima się przed tobą super zapowiada...planujesz planować

Naszukałam się twoich przepisów na pastę papryczkową, tę którą próbowałam u Ani...gdzie Ty masz kofana te przepisiki, bo chętnie bym skorzystała...kulinarnie.....zalinkujesz mi

Pozdrawiam

Agania kochana wieczorkiem wyślę Ci przepis w wiadomości Nie będe udostępniała publicznie mojego sekretnego przepisiku

Faktycznie moja Hakone (co prawda nie taka chochla jak u Ani) Benzi Kaze ładnie wygląda i ślicznie przyrasta
Konwalnik też podrósł i puszcza odnogi
Mala_Mi 08:26, 31 paź 2015

Twoja papryczka nie zdązyła dojrzec. Wiec i nasionek nie zebrałam.
Rób foty i bałaganu.... będa fajne porównania.