Mała Mi - ja jeszcze mam trochę miejsca więc na bylinki i małe krzaczki jeszcze mogę zarzucić oko, gorzej z drzewami bo jak mi urośnie to co posadziłam to będzie las
Anusia - zdradź sekret co planujesz?
Dominiko - mnie wołami M nie może z ogrodu wytargać , za każdym razem wracam po zmroku, efekt - zapuściłam mieszkanie, ale powtarzam sobie, że odgruzuję jak będzie lało, a w najgorszym razie na święta ha ha ha
Jolka - Jolu ? Fajne to one by może były gdyby był lepszy sprzęt do ich robienia

Chciałam zrobić wczoraj kom. M i syna, nawet zrobiłam

, a zaraz potem okazało się, że nie ma jak zrzucić na kompa bo brak odpowiednich sterowników??? I tak się skończyła próba.
Kamilka - dziś przy okazji wyjazdu zawlekłam mojego M do fajnej szkółki- duuuuużyyy wybór roślin, no i jak ja już się opanowałam z chciejstwami ( zaspokoiłam apetyt

)to M sobie jeszcze jedno upatrzył no i nabytki przytachaliśmy do domu i polecieliśmy sadzić.

Nabytki dzisiejsze poszły na tą nową rabatke z trocinami:
Kruszyna- hahaha
Pysznogłówka - nareszcie po 2 latach poszukiwań( jako jedyna oprócz hosty czeka na swoje miejsce i dzień jutrzejszy)
Limba - nabytek M
berberys Admiration szt 2
berberys orange rocket ( rocket nie na pewno - zapamiętałam orange, ale pokrój erecty więc chyba to on) szt 3
cyprysik groszkowy boulevard - polowałam 2 lata
świerk echiniformis
hosta niebieska z białymi brzegami listki do szpica- podzieliłam na 2 x 2szt
Teraz będziemy trawę skubać na pastwisku bo na chlebuś nie starczy ha ha hi hi