Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

MirellaB 08:13, 08 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)

Może uda nam się w końcu spotkać to upiekę Chcesz przepis, to proste ciasto miłośnicy czekoladek after eight's byli nim zachwyceni, reszta średnio

Mam nadzieję, że wkońcu się spotkamy. Wiesz gdzie mieszkam
Te czekoladki miętowe uwielbiam, ale Karolka ja nie piekę
Kiedyś zrobiłam ciasto marchwiowe i cycuszki murzynki - nawet mi wyszło, ale nie lubię pięć, wolę gotować
MirellaB 08:16, 08 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)
Wczoraj zamontowane zostały szyby i taras możnaby uznać za zakończony

Jak widać na zdjęciu - aura "zachwyca"

Duże wow, super, lubię takie klimaty Bardzo ładnie to wygląda
A od tego dużego domu nie możesz się jakoś osłonić?

Karola dopiero teraz zauważyłam po Joli wpisie. No jak mi mogło to umknąć ehhhh.

Jak zdrowie? U mnie pisałaś, że eMa coś bierze
Mixtoorka 08:19, 08 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Mam nadzieję, że wkońcu się spotkamy. Wiesz gdzie mieszkam
Te czekoladki miętowe uwielbiam, ale Karolka ja nie piekę
Kiedyś zrobiłam ciasto marchwiowe i cycuszki murzynki - nawet mi wyszło, ale nie lubię pięć, wolę gotować

No dobra upiekę ja Ja też bardzo mało piekę bo u mnie nie ma kto jeść. Może jak dziewczyny podrosną i przestaną wszystkiemu robić vivi sekcję to jest szansa ;D. Choć sernik ostatnio cały zjedzony
Mixtoorka 08:22, 08 lis 2016

No M poszedł dziś do pracy ja liczę,że jednak będzie żyw

Cieszę się, że Wam się podoba moja balustrada.

Mirellko my mieszkamy w takiej gęsto zamieszkałej okolicy. Ale ta strona to wewnętrzna uliczka,jest mało uczęszczana. Sąsiedzi mi nie przeszkadzają. Takie miejsce po prostu. Ten duży dom stoi praktycznie cały czas pusty.

Jedno co mi dokuczało oprócz wiatru to widać mnie było z ulicy dalej, a to załatwiły szyby Ja nie widzę i mnie nie widzą I zacisznie fajnie.
Mixtoorka 08:25, 08 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Balustrada swietnie sie prezentuje i spełnia swoja funkcje czyli Lato nasze ))))) jeszcze troche musimy poczekac )))))

Jolu jeszcze nie rozpuszczam marzeń o lecie. Postanowiłam cieszyć się każdą porą roku, tzn przystosować się do każdej. Od dziś będę lubiła też zimę

Dziękuję za miłe słowa!
Mixtoorka 08:30, 08 lis 2016

Rano wszystko było zmrożone, skrobałam auto. Parę zdjęć zrobionych biegiem dziś rano...wieczorem jak wracam to ciemno...

Zmrożone ostatnie listki na klonie i moja duma Hakonechloa bardzo ładnie się rozrosła.

Mixtoorka 08:30, 08 lis 2016

szron na atropurpureum

Józia Dissectum dostała miejscówkę. Shiraswanum pożerają Red Barony- koniecznie do przesunięcia. Jeśli dam radę to jeszcze dziś.

W czwartek w planach postawić płotki do końca.
MirellaB 15:40, 08 lis 2016

Hakone faktycznie ładnie się rozrosła.
Red Baron chcesz przesadzać czy tą drugą roślinę?
Jeżeli RB to może lepiej ograniczyć jej rozrastanie, a nie przesadzać?
Mixtoorka 17:43, 08 lis 2016

Mirellko tam rośnie klon, taki malutki zielony . Cóż przez głupotę trzeba przesunąć, pomyślę też o jakimś zabezpieczeniu. Podobno RB jest ekspansywny troche.Trzeba poprawić.
Basilikum 19:43, 08 lis 2016

a ja zapomnialam odziekowac za przepis