Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

nicol21 09:31, 31 paź 2016

No to kuchnię mus pokazać jak już będzie!!Grunt,żebyście Wy byli z niej zadowoleni.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mixtoorka 09:35, 31 paź 2016

Anda napisał(a)
Hej Karo I jak tam? Wyszłaś i zaczęło lać? Mam nadzieję, że nie

Nie zaczęło, ale obraziłam się na pogodę ;D i pojechałam na wycieczkę zakupową...dalej polujemy na lodówkę i płytę.

Albo jestem trudnym klientem albo producenci nie są użytkownikami sprzętu, który projektują

Chce mieć płytę czarną (wiem, wiem na czarnym wszystko widać) gazową. 5 palnikową, z której nie zwalę garnka z wrzątkiem na nogi przy pierwszej lepszej okazji.

Może dziś wpadnę do ogródka na 15 minut i wszystko ogarnę, no może godzinkę
Mixtoorka 09:37, 31 paź 2016

nicol21 napisał(a)
No to kuchnię mus pokazać jak już będzie!!Grunt,żebyście Wy byli z niej zadowoleni.

Ewelina pewnie, że pokażę ale nie wiem czy będzie wzbudzała zachwyt hihi. Kuchnia jak kuchnia, dla mnie najważniejsze i najbardziej wyczekane to porządek w niej. Żeby wszystko miało swoje miejsce i na głowę mi nie spadało.
ewa004 12:24, 31 paź 2016

Ja mam płytę czarną, gazową i niech ja szlag trafi. Strasznie ciężka do utrzymania w czystości, szczególnie w tych zakamarkach pod palnikami. W całości też ciężka, smugi strasznie widać ale to jeszcze da się przeżyć.
A widziałaś te płyty gazowe bez palników? Pewnie tanie nie są, ale może warte uwagi, zobacz
Moja kuchnia oczywiście na reklamację już się nie załapała, trudno.
Wpuszczę kota i dwa psy i remontu czas nadejdzie
MirellaB 12:39, 31 paź 2016

Zaglądam Tematy kuchenne ciąg dalszy
Mixtoorka 13:02, 31 paź 2016

ewa004 napisał(a)
Ja mam płytę czarną, gazową i niech ja szlag trafi. Strasznie ciężka do utrzymania w czystości, szczególnie w tych zakamarkach pod palnikami. W całości też ciężka, smugi strasznie widać ale to jeszcze da się przeżyć.
A widziałaś te płyty gazowe bez palników? Pewnie tanie nie są, ale może warte uwagi, zobacz
Moja kuchnia oczywiście na reklamację już się nie załapała, trudno.
Wpuszczę kota i dwa psy i remontu czas nadejdzie

Widziałam, ale nie w realu. Nie znam opinii "na żywo" a internetowym nie ufam.
Mixtoorka 13:20, 31 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Zaglądam Tematy kuchenne ciąg dalszy

Mirellko, bo męczę się z tą kuchnia okrutnie. Liście tylko opadają, za tydzień wszystko gołe już będę miała Jakoś jesień tego roku umknęła mi szybko. W przyszłym roku będę na dole, z kuchni będę podziwiać jak wiosną ogródek budzi się do życia.

Klony były w tym roku piękne, Mariken żółciutki, ale już po kolorkach.
Anda 13:48, 31 paź 2016

Mixtoorka napisał(a)

Nie zaczęło, ale obraziłam się na pogodę ;D i pojechałam na wycieczkę zakupową...dalej polujemy na lodówkę i płytę.

Albo jestem trudnym klientem albo producenci nie są użytkownikami sprzętu, który projektują

Chce mieć płytę czarną (wiem, wiem na czarnym wszystko widać) gazową. 5 palnikową, z której nie zwalę garnka z wrzątkiem na nogi przy pierwszej lepszej okazji.

Może dziś wpadnę do ogródka na 15 minut i wszystko ogarnę, no może godzinkę

Mam indukcję, bo bałam się gazu i ognia w kuchni Bardzo sobie chwalę. Łatwo się na tym gotuje. Mam nadzieję, że znajdziesz, to czego szukasz. W sumie nie brzmi to jak jakieś wygórowane potrzeby

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 13:59, 31 paź 2016

Ewuniu u nas w domu gaz od wielu lat jest. Zawsze gotowałam na gazie I jest to na pewno jeszcze najtańsze. Dla mnie ogień zawsze był przy gotowaniu, więc lęków nie odczuwam, ale przed spadającym garnkiem z wrzątkiem, to już owszem

Moje róże całe pożarte przez mszyce i robaczki. Czy mogę jeszcze pryskać? Czy już po ptakach?
kasja83 19:10, 31 paź 2016

Aaaaa Karolina u Ciebie zakupy kuchenne-czekam na efekty. To wiesz, że u mnie temat na czasie