Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Karol99 22:43, 04 lip 2016

Ania chyba wakacje rozpoczęła bo cicho coś
Dominika11 07:13, 05 lip 2016

składam reklamajcę na fotki - co tak słabo ze zdjęciami u Ciebie ??? czekam na więcej
Toszka 09:45, 05 lip 2016

Uwaga o nieociąganiu się z sadzeniem miskantów dotyczyła miskantów. Reszta traw powinna być posadzona do końca lipca i wtedy przez sierpień/wrzesień zdążą się ukorzenić. Miskant ma duży system korzeniowy i zajmuje mu to więcej czasu.
Zana 09:54, 05 lip 2016

Aniu a czy Ty kupiłaś tę hakone, bo już się pogubiłam
anbu 10:01, 05 lip 2016

Dzięki Iwonko no to zdążę chyba Na razie robię kaskady Duperele sadzę i przesadzam

Widzę, że bardzo Kochani Was rozbawiły moje odciągi No nie ukrywam, że trzeba uważać bo już kilka razy zęby bym sobie na nich wybiła

Dziś napiszę zbiorówkę do wszystkich, bo mam lenia i mi się nie kce
Odciągi planujemy mieć do wiosny przyszłego roku a potem każde drzewo (pupk, puk w niemalowane oby przyjęły się wszystkie) dostanie długi drąg/pal. Mam spory zapas pali w garażu
No buk chyba nie dostanie, bo się już nie mieści w standardach palikowania o ile są takie standardy
Mam nadzieję, że się złapie do tego czasu i będzie dzielnie opierać się hulającym wiatrom na moim pagórku :/
A tak między nami, to odciąganie drzew to także dla mnie coś nowego i przedzieramy szlaki w temacie Ktoś podobno musi, padło na nas
Teraz drżę o ambrowce po ostatnich niusach w wątku ambrowcowym - codziennie chodzę i sprawdzam czy żyją :/
No i wody im nie żałuję
anbu 10:13, 05 lip 2016

Zana napisał(a)
Aniu a czy Ty kupiłaś tę hakone, bo już się pogubiłam

Anulko nie kupiłam hakone tej ze zdjęcia.
Kupiłam ostatnio jak byłam po drzewa w szkółce hakone aureola. Znowu muszę kupić tą ostatnią, bo mi brakło i chyba zamówię wysyłkowo.

Chyba pojadę w sobotę po kulki do Libmy, bo za cholerę nie umiem dostać nigdzie kulek u mnie.
Przepraszam, bym skłamała no ostatnio kupiłam jedna kulkę bukszpanową, ostatnią!
Przyznawać mi się tu zaraz, kto wykupił wszystkie kulki!?

Jak mój kochany eM nie zorganizuje mi mojego prywatnego czasu alternatywnie (w czym ma bardzo duży talent ) to może coś podziałam w ten weekend w ogrodzie. Ostatnio wszędzie jestem tylko nie u siebie w ogródku
Mira104 11:11, 05 lip 2016

Ania jak będziesz jechać do limby ul. Żorską to przejeżdżasz koło mojego domu, to może na kawę wpadniesz
Zana 11:18, 05 lip 2016

Aureola dla mnie najładniejsza
kasja83 22:04, 05 lip 2016

Ania to przyznać muszę, że te odciągi faktycznie masz intrygujące i pewnie ja sama zabiłabym się o nie kilka razy.
Marga 23:04, 05 lip 2016

Aniu, właśnie się przymierzałam do zamówienia hakone Aureola po 8zł/szt. Jak masz lepsze źródło to daj cynka, proszę