Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Mira104 22:00, 13 lip 2016

Ania widzę, że kupiłaś ten sam miskant co mam i ja
Miskant rośnie ok 1 m w szerz. Hortensje sadzimy co 80-90 cm. A teraz dodam swoje 3 grosze może do przodu daj niższe hortensje np. bobo.
Zana 22:04, 13 lip 2016

Ania, ależ ty jedziesz z rozmachem! Podziwiam taką ilość samozaparcia. Wiem jak dużo już zrobiliście w tym roku w ogrodzie i powiem Ci, że mnie już by się chyba nie chciało. Ja to sobie sadzę takie popierdółki przy Twoich nasadzeniach i już mam trochę dosyć w tym sezonie. Ale to pewnie tez dlatego, że wiecznie muszę z tymi taczkami piachu latać, jeżdżę tam tylko w weekendy i po prostu chciałabym wywalić moje nader szczupłe cztery litery na leżaczku, a nie znowu coś tam ryć. Ale z drugiej strony jak już się na ten leżaczek wywalę to chciałabym na coś ładnego popatrzeć. I tak człowieku jak byś się nie obrócił to d...a zawsze z tyłu.

I proszę mnie tu powiedzieć skąd się wzięła ta dorodna haone w dolnej kaskadzie, bo jakoś tak jakby z nieba spadła?
MirellaB 22:13, 13 lip 2016

Ja też się cieszę, że jestem od początku u Ciebie, fajnie wiedzieć co i jak
wrobelki 22:14, 13 lip 2016

Ale będziesz miała śliczne hortowisko
Toszka 22:46, 13 lip 2016

Przez wojsko i cheerleaderki przegapiłam te posty

anbu napisał(a)
I jeszcze ...

tego delikwenta podlej Korzonkiem i pilnuj podlewania. Na moje oko ma sucho w korzeniach bo coś zwisa.

Odnośnie jeżówek - ważna jest wysokość. Mam m.in. Hot Summer i jest wysoka na ponad metr. Pokłada się. Dobrze, że w plecach ma żywopłot cisowy.
Natomiast Hot Lava stoi na baczność jak brytyjski żołnierz pod Pałacem Buckingham. I jest stanowczo niższa
blyxa 23:44, 13 lip 2016

Cudowny rozmach
Nie mogę się doczekać, kiedy posadzisz hortki.

MirellaB napisał(a)
Ja też się cieszę, że jestem od początku u Ciebie, fajnie wiedzieć co i jak

Fakt - jak się widzi powstający ogród to człowiek od razu docenia ten ogrom pracy, który musi być włożony.
anabuko1 07:24, 14 lip 2016

Czytam,że planujesz posadzić, hortki.Suuper!!!
Ja mam ich już kilkanaście.
One sa cudne.
A ty jakie odmiany wybrałaś ???
makadamia 08:08, 14 lip 2016

Aniu - uwielbiam Twój ogród. Jest taki... precyzyjny

I przyłączam się do głosów cieszących się z obecności od początku wątku. Ja właśnie mam wewnętrzny opór, żeby wchodzić na te najbardziej popularne, kilkusetpostowe wątki, bo jak nie przeczytam od początku, to nie wiem o co chodzi, a przeczytać nie dam rady. I tym sposobem omijam najpiękniejsze ogrody
Dominika11 08:11, 14 lip 2016

o tak hortki też polecam
JoannaDe 08:20, 14 lip 2016

Anulka, piknie będzie

Makadamia, przyłączam się do Twojej opinii. Tez mam opory odzywać się w starych watkach. Raz czy dwa się odezwałam ale nie czuje się komfortowo. Wiec tylko sobie oglądam