gierczusia
11:09, 19 sie 2016

Aniu
gdyby Ci jeden worek kooopy został ,to ja się nim chętnie zaopiekuję
..bo 50 workôw nie kupię, ni ma szans 
.. chyba ,że wykopię dziursko w moim ogròdeczku az do samej kopalni , to wtedy jak nic 50 workòw będzie okej 

O drobną korę się nie martw
ona właśnie po jakimś czasie tworzy taką...hhhmmmmm..skorupkę..nic nie rozwiewa...nooo..chyba huragan 

Z nerka się ubawiłam
a o cyckach już nie wspomnę 
Ps..kiedyś dawno temu Kindzia prosiła mnie by kupić jej stożki buksowe u Żurka..i stoję w sklepie i pierwszy raz słyszymy się z Kindzią..i ona mnie pyta: jakiej wielkości są te stożki..a ja...miarki ni mom, żadej obsługi w okolicy..i tak przymierzam..i mòwię( obcej komlpletnie Kobicie
) żeeeee..są do cyckòw 
i tak się z Kindzią poznałam 

Ps..2 a jakie cisy chcesz , bo ńie doczytałam.... Jeśli zwykłe na żywopłot taxus baccata to mam namiar

O drobną korę się nie martw

Z nerka się ubawiłam

Ps..kiedyś dawno temu Kindzia prosiła mnie by kupić jej stożki buksowe u Żurka..i stoję w sklepie i pierwszy raz słyszymy się z Kindzią..i ona mnie pyta: jakiej wielkości są te stożki..a ja...miarki ni mom, żadej obsługi w okolicy..i tak przymierzam..i mòwię( obcej komlpletnie Kobicie

Ps..2 a jakie cisy chcesz , bo ńie doczytałam.... Jeśli zwykłe na żywopłot taxus baccata to mam namiar