Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

natka098 14:45, 27 sie 2016

Ania, miśki super, ile przygarnięcie takiego miśka?, bo chętnie bym takiego jednego zestożkowała
gierczusia 14:51, 27 sie 2016

anbu napisał(a)
Mira ja nie Mazan ani Toszka ale odpowiem najwyżej mnie poprawią

OW nie stosujemy na na rośliny kwasolubne ze względu na wapń. Na kwasoluby jest inna miksturka: Środek grzybo- i bakteriobójczy nadający się do oprysku kwasolubnych.

Ja u Marty już pisałam, że dużo więcej czasu zajęło mi mycie, dezynfekowanie opryskiwacza (coś chemicznego wcześniej w nim było :/) niż zrobienie OW.

Ja opryskiwałam wieczorem w sobotę a wczoraj lało jak z cebra, pewno wszytko zmyło :/ Kolejny oprysk robię w przyszłą sobotę

A zresztą zerknij na maila, prześlę Ci całą ta wiedzę w pigułce, ja jak już coś studiuję to mam z tego notatki

Anulka ale gnasz a ja permanentnie nie nadążam ja też poproszę o tą pigułkę plizzz....i nie wchodzi mi link ze środkiem grzybobójczym dla kwasolubów...możesz jeszcze zalinkować ??

Noo i kwiatuch na tą 3 setkę

anbu 15:01, 27 sie 2016

Iwonko no miśki takie tylko do przytulania, trochę kłują ale co tam

Natko miśków potrzeba 11 sztuk, na szczęście eMuś mierzył jak by co będzie na niego

Elu już się wszyscy ze mnie na forum śmieją żem stara i mam zaawansowaną sklerozę no i przez to handluję pigułkami .... wiedzy Eluś zapodaj maila to Ci moje lekarstwo zapodam

UrsaMaior 15:21, 27 sie 2016

Misie pierwsza klasa i efekt natychmiastowy Ja bym brała, 11 sztuk to nie tragedia.
lindsay80 15:34, 27 sie 2016

Ale u Ciebie Aniu cennych informacji można nałapać!
Cisy super wynałaś, muszę na prive zapytać czy to tam gdzie myślę, a jaka to odmiana i czy je można by na stożki formować?
anbu 15:44, 27 sie 2016

Ursa no weźmiemy te Miśki, bo faktycznie bajeranckie som Bynajmniej na chwilę obecną jesteśmy zdecydowani

Edytko maila obierz, lek zapodany

hindsight 15:48, 27 sie 2016

Przecież napisała

anbu napisał(a)
No i obiekty naszych westchnień
To cis Hilli

Na stożki to lepszy baccata chyba. On sam z siebie stożkowo rośnie.

Piękne klony i piękne cisy. Wyobrażam sobie, jakie są piękne na żywo.

Lecę odchwaszczać moje biedne borówki.
anbu 16:17, 27 sie 2016

Dominiko klony na żywo super a zdjęcia trochę poprześwietlane taki ze mnie fotograf

Zmykam na grilla: pożegnanie lata To impreza z serii Prababcia stawia, wszyscy się bawią
Mary 22:02, 27 sie 2016

Ale piękne cisy. Znaczy CISY. Ja dzisiaj sadziłam, ale to były raczej "ciski".
MirellaB 22:51, 27 sie 2016

Widoki super Lubię takie wycieczki