Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Kasia_CS 23:07, 27 sie 2016

Aniu, jeśli mozesz pigułe, to i ja poproszę, bo mialam w planie przewertować Twoj watek w poszukiwaniu wszelkich porad, ale jak już to zrobiłaś, to chętnie skorzystam... Prześlę maila na priv

Pozdrowionka!
23:53, 27 sie 2016
Aniu, jeśli te pigułki tak wysyłasz, to może i do mnie też ?
hindsight 07:11, 28 sie 2016

To i mi Ania wyślij, bo może zapomnę
anbu 07:38, 28 sie 2016

Dziewczynki dzięki

Umówmy się tak, kto chce pigułkę niech pisze na PW od razu podając swojego maila
Ja w wolnej chwili wyślę
kamcia 09:46, 28 sie 2016

Aniu piękne cisy, umiesz wyszukiwać ładne okazy

Swoją drogą zazdraszam, że w okolicy macie taki wybór szkółek. U mnie niestety krucho.

Toszko a jak ja już posadziłam swoje cisy ale nie dodawalam mączki bazaltowej, ani dolomitu, tez ich nie przycinalam to cos teraz mogę zrobić? Wydaje mi się, że się przyjęły, są u mnie ponad miesiąc i odpukac nic im sie nie dzieje.
Toszka 10:29, 28 sie 2016

Kamciu, co ja mam ci napisać...hm?

Wszystko co napiszę może zgasić twój optymizm
LyraBea 10:36, 28 sie 2016

anbu napisał(a)
Dziewczynki dzięki

Umówmy się tak, kto chce pigułkę niech pisze na PW od razu podając swojego maila
Ja w wolnej chwili wyślę
:*
MirellaB 10:40, 28 sie 2016

kamcia napisał(a)
Aniu piękne cisy, umiesz wyszukiwać ładne okazy

Swoją drogą zazdraszam, że w okolicy macie taki wybór szkółek. U mnie niestety krucho.

Toszko a jak ja już posadziłam swoje cisy ale nie dodawalam mączki bazaltowej, ani dolomitu, tez ich nie przycinalam to cos teraz mogę zrobić? Wydaje mi się, że się przyjęły, są u mnie ponad miesiąc i odpukac nic im sie nie dzieje.

Sadziłam cisy 6 szt. jeszcze przed przystąpieniem do Ogrodowiska. Do dołka dostały tylko kupną w ogrodniczej ziemię. Odpukać wszystkie rosną rewelacyjnie.
UrsaMaior 10:59, 28 sie 2016

Iwona, defetyzm siejesz;D Ja też sadząc mój pierwszy żywopłot nie znałam tych metod, ale cisy rosną i wyglądają fajnie. Choć faktem jest, że krowieńca nie żałowałam...
Toszka 11:08, 28 sie 2016

Może i sieję - prawda jest taka, że sadzimy żywopłot na co najmniej dziesięć, dwadzieścia lat. Rośliny muszą mieć zapas w stópkach przynajmniej na start na pierwszych kilka lat. Cięcie potęguje zapotrzebowanie na składniki.
Każdy robi jak uważa
Musicie mi wybaczyć moje podejście do pracy - albo robię perfekt albo nic nie robię... to wszystko z wrodzonego lenistwa, bo jak sobie pomyślę, że mam coś robić dwa razy, albo co gorsza poprawiać to robić mi się odechciewa...lenistwo bierze górę
No leń jestem genetyczny