Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

wrobelki 21:08, 07 paź 2016

Ja dziś sadzenie odpuściłam bo mnie po wczoraj ręka boli oby jutro nie lało
Aggaa 21:13, 07 paź 2016

Dzień dobry Aniu
Wpadłam się przywitać... to ja nowa Aga
Iwk4 22:58, 07 paź 2016

Aniu, czasem złudzenia w ogrodzie powodują, że perspektywa jest inna. O to chyba chodzi, by ogród nie był płaski.

Constans 08:10, 08 paź 2016

Wątek szaleje, coraz trudniej ogarnąć Cześć Anek

Fajne foty z dalsza aż zazdroszczę, bo ja musiałabym taką perspektywę swoich arów cykać z bramy wjazdowej ROD

Trawka miodzio.
anbu 17:04, 08 paź 2016

Odpuściłam dziś sadzenie cebulowych, cały dzień popaduje sobie deszczyk :/

Wybrałam się za to do stadniny koni. Stadnina w linii prostej jest może z kilometr od mojej chałupki
Dostałam zgodę od Pana Gospodarza na zabieranie qpy od koników w ilości dowolnej

Przytachałam dwa duże wory tej qpy, za tydzień jadę znowu Tym samym moja zupa rodkowa wzbogaciła się o nowe smaki

Mam tylko nadzieję ze moja Nanka się w tym nie wytarza, bo eMuś mój ubije nas obie

Może i nie są to cudne widoki ale bardzo mnie cieszą
Elka 17:09, 08 paź 2016

Anulka, ale mi poddałaś pomysł z tą stadniną. Wszak znajomy męża konie ma To się mój mąż załamie jak u mu o tym powiem ...... Jak ziemi nie mam to przynajniej qpę dostanę Zdjęcia piękne. Takie wszystko uporządkowane.
AnnaCh 17:25, 08 paź 2016

Ja mojemu M też dziś wkładałam w głowę, że qpę potrzebuję i znalazłam u nas w mieście, ale on musi jechać Nie wiem czy to do niego dotarło
Constans 17:45, 08 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Ja mojemu M też dziś wkładałam w głowę, że qpę potrzebuję i znalazłam u nas w mieście, ale on musi jechać Nie wiem czy to do niego dotarło

Ania, nie śledziłam od początku konwersacji, ale jeśli eM ma przewozić kupkę (jak to Toszka mówi ostrą), to lepiej niech zabezpieczy bagażnik. Wiozłam z zeszłym roku Mamci na działkę 3 worki prosto z obory i umówmy się...waliło kilka dni w aucie Chyba, że przerobiony kompost, to bez spinki
AnnaCh 17:50, 08 paź 2016

No normalnie mnie zabije Tym bardziej, że on ma fioła na punkcie czystości w samochodzie Chyba pojadę swoim małym bobikiem na dwa razy
Constans 18:06, 08 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
No normalnie mnie zabije Tym bardziej, że on ma fioła na punkcie czystości w samochodzie Chyba pojadę swoim małym bobikiem na dwa razy

Ania, nie żebym stała za męską częścią populacji, ale znam ich ała i jestem pewna, że Twój eM Cię zabije
Biorąc pod uwagę niż demograficzny, miej na względzie deficyt budżetowy i nie prowokuj
Jak sama nazwałaś Twój bobik da radę. Bobik kojarzy się z bobkiem, a bobek ze smrodem, więc szoruj sama na dwa razy, bo później nie doprosisz się eM-a żeby przekopał Ci TE bobki z ziemią

Trzeba myśleć długofalowo