Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

wrobelki 23:00, 07 kwi 2018

Ania widzę że biżuteria w tym roku Czyli kolory biało-fioletowo-rożowe? Powojniki fajne szkoda, że mnie nie lubią już parę razy próbowałam i zawsze padały Kulczki idealne jak zawsze
Muszę moje duże bukszpany odratowane przyciąć, ale sama nie wiem jak się za nie zabrać
Margerytka40 23:15, 07 kwi 2018

Aniu powojniki bym sadziła ,one wbrew pozorom nie takie delikatne. Teraz ma być już ciepełko
frezja 23:25, 07 kwi 2018

anbu napisał(a)

Tu wygolone Danici

Jesteś z nich zadowolona? często trzeba przycinać ?
kamcia 09:19, 08 kwi 2018

Witam Aniu wiosennie

Fajniusie zakupy.
kaz742011 09:25, 08 kwi 2018

Ania jak często tniesz Danici? Nic się z nimi nie dzieje? Mam takie 3 okazy od zeszłego roku i świędzą mnie łapki co by z nich ładniejsze kulki zrobić.
anbu 09:47, 08 kwi 2018

Asiu mam nadzieję że śpią u Cię, bo ten u mnie, w różowej doniczce, ledwo nosek wystawił

Wiola no przenoszę bukszpany...mam nadzieję, że to ostanie przenosiny i więcej zimozielonych się nie tykam

Magda te ze zdjęć były kupowane jako kulki, więc może dlatego łatwiej. Mam też rozczochrańce, nad tymi trzeba troszkę popracować
Ale powiem Ci, że nadzieja jest. Miałam wsadzany bukszpan żółty, dwa lata temu i był bardzo biedny
W zeszłym roku już poszedł na miejsce docelowe i po tegorocznym, wiosennym cięciu jest naprawdę prawie - fają - równą kulką

Anulko kffiutki będą, w tym roku tylko biżuteria Z Umbr jestem mega zadowolona Kupiłam najcieńsze biedy a przerosły obwodem pnia inne drzewa, kupowane jako "wypasione" Ja jednak kocham wiśnie A chcesz kupić? To polecam tylko wysoko szczepione

Wrobelku tak kolory biało-fioletowo-rożowe Buksa przytnij i spryskaj na grzyba Ja tak robię i na razie odpukać są ok Jak im coś tam brzydkiego wyskoczy, to traktuje tymolem

Asiu no nie wiem, mam złe doświadczenia po zeszłorocznych majowych przymrozkach Hmm...

Ewo, Kasiu Danici kupione przed O W zeszłym roku zyskały miejsce docelowe. Rozczochrały się i pierwszy raz tej wiosny ciachnęłam. Myślę, że wystarczy im cięcie jednorazowe, wiosenne Fajne są, lubię je

Hej Kamciu
kaz742011 10:09, 08 kwi 2018

Dzięki. A powiedz mi jeszcze czy je czymś po cięciu potraktowałaś? Znaczy się jakimś specyfikiem przeciwgrzybowym?
Monia81 10:14, 08 kwi 2018

No to się jeszcze pochwal jakie odmiany tych powojników no i myślę, że jak już róża się pojawiła, powojniki to cosik jeszcze kwiatkowego na pewno bydzie
anbu 10:36, 08 kwi 2018

Kasiu ja pryskam RT i OW. Jakoś tak się przyzwyczaiłam i widzę, że roślinom to służy Robię gnojówki z pokrzyw latem Troszkę mam tyły z tymi gnojówkami potasowymi - jesiennymi, muszę się poprawić koniecznie

Monia kupiłam The President x 2 i Princess Diana też x 2.
Prezydenta posadzę po obu stronach róży, na pergoli
Tego drugiego na przedpłociu ..... ale ciii, bo eM jeszcze nie wie
frezja 10:39, 08 kwi 2018

U mnie też OW i HT. Roślinki to lubią