Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Gruszka_na_w... 21:19, 13 kwi 2018

Torturujesz tą miodunką oko me.
Gnojówką z mniszka podlewałam kwaśnoluby- rodki, borówki, jagody kamczackie.
Tak sobie porównuje wysokość cięcia turzyc- swoje chyba ciachnęłam za wysoko, bałam się uszkodzić wnętrze. Mus poprawić.
Miłego weekendu, Aniu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
gosika67 21:46, 13 kwi 2018

Aniu nacieszyłam oko, lubię jak wiosna się budzi, pięknie.
Zana 22:46, 13 kwi 2018

Tak cudnie Ci Nigra kwitnie?. Ja mam trzy sztuki drzewek i ani jednego kwiatka. Leniuchy jakieś normalnie. Umbry chyba ładnie przyrosły. Mam jedną, szczepioną właśnie na 2 metry. Może ona nie zawiedzie z kwitnieniem.
Kasia_CS 22:49, 13 kwi 2018

Ale ładnie wszystko rusza!! Ja teraz czekam aż niektóre roślinki zmężnieją na tyle, żeby wiedzieć jak je rozplamować Ale to robota na później
Magleska 06:05, 14 kwi 2018

wpadłam na wiosenne fotki
nie jestem w stanie być na bieżąco na forum
anbu 06:49, 14 kwi 2018

Haniu muszę sobie podrukować te rośliny (tzn. ich wygląd) i udać się na poszukiwania Bez kartki zapewne coś innego bym przywlokła

Gosiu

Anulko u mnie kwitną wszystkie trzy To kwitnienie zależy też zapewne od ciecia. Ja w zeszłym roku cięłam tylko raz na wiosnę. Potem je przeczekałam i ścięłam dopiero teraz w marcu. Miały całkiem długie badylki
A oto dowód

Umbry bardzo przyrosły, w zasadzie podrównały do pozostałych drzew. Absolutnie nie można napisać o nich anorektyczki
Ja czekam niecierpliwie na moje Amanogawy i na Kanzan

Kasiu dziękować, ja cały czas działam Fajnie jest!

Magda no nie dziwię Ci się ale nie stresuj się, bo forum nie jest najważniejsze
Zana 06:55, 14 kwi 2018

No to ja zabieram to zdjęcie i jadę moim leniuchom pokazać jak powinny wyglądać. Ja moich w ubiegłym sezonie nie cięłam, bardzo słabo przyrosły.
anbu 07:00, 14 kwi 2018

Anulko ty masz ogród dosyć zacieniony. Może te Twoje za dużo cienia mają? Może ten Twój piach? Kurcze nie wiem o co chodzi
asiak 07:43, 14 kwi 2018

Śliczne te kwitnące Umbry
ElzbietaFranka 10:22, 14 kwi 2018

W L.. Lu mam nadzieję że rozszyfrujesz. Były w dwóch rzutach przed świętami i w tym tygodniu.
Pięknie już masz zielono jak słoneczko świeci to wszystkiemu ochota do życia przychodzi.
Jade zaraz byłam w czwartek na działce kępki i od poniedziałku ogródka nie poznam takie wzrosty. Wczoraj wieczorem przeszła ciepła burza to będzie wszystko śmigać.
W zeszłym roku czy pamiętasz była tragedia mróz o tej porze a w maju poprawił.
Pozdrawiam