Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

_Martini_ 14:29, 02 maj 2018

Dzięki za to zdjęcie. Jest zjawiskowa! Muszę zrobić obchód ogrodu i poszukać miejsca dla niej. Jak dobrze pomyślę, to na pewno coś znajdę
MagdaBaj 15:15, 02 maj 2018

Chyba wredei
Magleska 22:33, 02 maj 2018

ja tam żadnego bałaganu u Ciebie nie dostrzegam ,drzewa pieknie porosły ,
hosta potfffór śliczna ,ale nie mam miejsca na taką

bardzo ładny ogród tworzysz
malgol 22:11, 03 maj 2018

Aniu, piękne hosty All Gold piękna zaroweczka
Kwitna Ci już azalie??!! U nnie nadal w pąkach. Masz super porządek, nie wiem co ty tam piszesz o jakimś rozgrzebaniu?
_Martini_ 09:20, 04 maj 2018

Przyszłam jeszcze raz zobaczyć kwitnącą Kanzan. Jej, cudowne ma kwiatki kiedy się rozwijają! Ależ jestem kontent, że ją nabyłam, sztuk dwie
Ps. Na Guacamole nadal nie mam miejsca, ale i tak zamówię
Catalinasdiary 11:14, 04 maj 2018

Toszka, ja to chyba przespałąm cięcie buksów, bo wiosną ich nie tykałam. Czyli w czerwcu dopiero?
Toszka napisał(a)
Aniu, dobrze zrobiłaś tnąc żarówkę w marcu. Przestrzegam tylko, abyś nie rwała się do cięcia w połowie czerwca, wtedy kiedy standardowo tnie się buksy.Wiesz, że mam je od kilku lat i na próbach i błedach wypraktykowałam ewentualne delikatne wyrównanie do połowy sierpnia. "Pic" z nimi polega na tym, że drugie tłocznie może być z kilkutygodniowym opóźnieniem (w stosunku do zwykłych). Już miałam kilka razy taka sytuację, że nowe przyrosty zaczęły iść np. we wrześniu...a potem przychodził październikowy przymrozek i mroził niedojrzałe przyrosty.
Jestem pewna, że nauczysz się sama jak i kiedy je ciąć, bo tu determinująca jest pogoda.
W każdym bądź razie ja swoje ciacham w marcu, a potem w sezonie tylko już równam.

Moja Guacamole w wieku 5 lat miała ponad 1,5m szerokosci i około metra wysokosci. No potffór, mówię wam... piękny potffór z masą pięknych, wysokich kwiatów
eVka 11:22, 04 maj 2018

Te wielkie hosty sa cudne, mam spore Atlantis, piszą że szerokość nawet do 1,70m, choć wierzyć się nie chce oraz funkie FRANCES WILLIAMS. Ciekawa jestem kiedy osiągną docelowe wymiary.
anbu 12:17, 04 maj 2018

Macham wszystkim
Moja Guacamole już wsadzona Ale chyba ma za dużo słonka Szukam dla niej innego miejsca, na szczęście mam duuuużooo wolnej przestrzeni

Gosiu azalia kwitnie, szukam wszędzie jej siostrzyczek ale ni ma Chyba zamówię u Ciepłuchy

Martyno kwiatki Kanzan rozwijają się pomiędzy Nigrami a Umbrami chwilkę za Amanogawami Tak było bynajmniej w tym roku ale ten rok jest dziwny

Ewo też mi sie te duże hosty podobają, mam dla nich specjalnie zostawione rogi działki
anbu 12:20, 04 maj 2018

U nas wczoraj była mega ulewa
Trwała może ze 3-4 godziny Mam wszytko suuuper podlane, plus studnię fuuullll
Jestem bardzo zadowolona, nawet nie przeszkadza mi to, że grzęznę w błotku przy robocie

Kfiuutków przybywa i innych ciekawych akcentów

anbu 12:22, 04 maj 2018

Cisy startneły W kaskadach moje hakonki są słabe Nie wiem co im nie gra

Po deszczyku

Rh

Król ogrodu jest tylko jeden