Kasiu obejrzałam kilka ostatnich stron no i oczywiście projekt domku wymarzonego, no piekny jak w Konstancicie na Konstancji, bardzo podobny. No to czyżby szykowała się ogród nowoczesny? Bardzo sie cieszę.
A teraz podlej swoje rosliny zumozielone dobrze przed zimą, to jest teraz najważniejsze.
Pozdrowienia
Danusiu Kochana, dzięki za zajrzenie do mnie i rady
Niestety nie widziałam domu w Konstancinie o którym piszesz, ale może przejadę się jakiegoś wolnego dnia żeby zobaczyć przy okazji
No właśnie jeśli chodzi o styl to ciągle się miotam, bo jedna rzecz to jest to co mi się podoba a druga to co chciałabym mieć u siebie lub co mogę mieć u siebie, bo działka malutka i za bardzo się nie poszaleje
Zapatrzyłam się na Twoje relacje z angielskich ogrodów, a przy okazji domów i....się zakochałam. Jak wiesz uwielbiam też ogród minimalistyczny a także ogród z lustrem póki co z tego połączenia wychodzi mi .....angielski ogród minimalistyczny z lustrem)))) co z tego wyjdzie - czas pokaże napewno jest nad czym myśleć ))
Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Rodziny
Kasiu, bardzo fajny domek
ja osobiście uwielbiam drewno na elewacji, dlaczego chcecie zrezygnowac...?
Ja chyba wiem i popieram, dużo z nim roboty, czarnieje i na elewacji robią się czarne zacieki, smugi.
Kolor robi się bez konserwacji kiepski.
Anulka również uwielbiam drewno w każdej postaci, podobnie jak inne surowce naturalne, ALE.... Danusia ma rację to jest jeden z powodów z drugiej strony też nie pasuje do mojej "angielskiej" koncepcji ).... choć zobaczymy co to w końcu z tego wyjdzie ) lubię prostotę i elegancję, za dużo wszystkiego nie może być, bo wprowadza nieład i niepokój. Cegła wystarczy. Tak mi się wydaje Co o tym myślisz Aniu?