na elewacji nie będzie ani troszeczkę drewienka ....tylko za domem będzie, takie do kominka ))
A cegiełki - będą będą, ale nie aż tyle co na rysunku choć będą również i w takich miejscach, których projekt nie przewidywał myślę, że będzie akurat
a dlaczego? a dlatego, że projekt jest domem wizualnie nowoczesnym, a ja chcę go trochę postarzyć ) ..bo zapatrzyłam się na zdjęcia z angielskich, holenderskich i innych klimatycznych ogrodów... Na zmianę projektu było już za późno, ale do wykończenia jeszcze mam trochę czasu na przemyślenia zimą zaplanujemy
Tak - masz rację, to raczej nowoczesny projekt. Ze mnie taki niecierpliwy człowiek, że już bym chciała zobaczyć efekt końcowy, ale nie zważaj na mnie i trzymajcie się swojej wersji. To przecież Wasz dom.
11 listopada =ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI= WYWIEŚ FLAGĘ!
Kasiu, jeśli tylko w czymkolwiek będę mogła Ci pomóc- jak najbardziej Według mnie projekt domu, który wybrałaś idealnie nadaje się na postarzanie i po przeczytaniu jeszcze raz niektórych wpisów widzę, że zabierasz się za to bardzo konkretnie i od podstaw! Gratuluję Ja nie byłam taka na 100% zdecydowana i teraz żałuję - bo z kolei chciałam bardzo nowoczesny dom, a przez brak zdecydowania wyszedł trochę za tradycyjny. Dobrze, że już teraz zastanawiasz się na wyglądem/kolorami elewacji pod kątem ogrodu. Mój kolor po niespełna 2 latach mnie denerwuje i wg mnie nie pasuje do ogrodu, ale zmiana koloru na całej elewacji to duże wyzwanie i jeszcze pewnie na to poczekam Więc trzymam kciuki, żebyś Ty zrobiła wszystko "zgodnie z planem" i swoimi marzeniami i nie musiała żałować raz podjętych decyzji
Pozdrawiam serdecznie
Kasiu obejrzałam kilka ostatnich stron no i oczywiście projekt domku wymarzonego, no piekny jak w Konstancicie na Konstancji, bardzo podobny. No to czyżby szykowała się ogród nowoczesny? Bardzo sie cieszę.
A teraz podlej swoje rosliny zumozielone dobrze przed zimą, to jest teraz najważniejsze.
Pozdrowienia