Piękny domek będziesz mieć i otoczenie też zapowiada się ciekawie Murek rewelacyjny Wiem jak cieszy każdy kawałek powstającej ściany domku ale po cichu powiem Ci że cieszę się że mamy to już za sobą.... Powodzenia i dużo cierpliwości życzę
Kasiu, rozumiem już skąda taka decyzja. Macie z Danusią rację, to prawda - drewno wymaga sporo pracy, ale najważniejsze jest to JAKI efekt chcesz osiągnąć i mur jest do tego rewelacyjny!
Będzie pieknie, już to widzę oczami wyobraźni
i te róże....bluszcze...... ach!
Właśnie takie kompozycje miałam przed oczami. Na ogrodzenie, niestety, nie mam żadnego pomysłu. Chociaż... może ceglane słupki + właśnie, nie wiem co drewno raczej nie.
Jolu - jak chcesz robić ogrodzenie to jeśli mogę doradzić to ja chyba bym się na taki mur zdecydował.
Bo te metale z marketu typu Leroy niezbyt, ale jedno przęsło kute u nas płaciliśmy 250 złotych - to chyba dobra cena - ale nie wiem ile cegła kosztuje. Po za tym kute musisz co ileś malować, a mur będzie stać i stać
Witam ciepło Wszystkich odwiedzających mój wątek, bo zzzzziiiimmmnoooo już się zrobiło, przynajmniej u nas, brrr, mrozik chwycił, jutro rano będę skrobać szyby w samochodzie .......
Cieszę się, że podoba Wam się mur i koncepcja jego obsadzenia szczerze mówiąc z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że to była jednak dobra decyzja z jego postawieniem i to z różnych względów.