Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

justi 10:00, 10 lis 2011

Ale będzie klimatycznie. Pisałam już wczesniej. Mi też podoba się połączenie róża + bluszcz.
Pszczelarnia 10:40, 10 lis 2011

Róża + bluszcz i elegancka trawka. A MUR w tle, miodzio!
siaaska 11:47, 10 lis 2011

Piękny domek będziesz mieć i otoczenie też zapowiada się ciekawie Murek rewelacyjny Wiem jak cieszy każdy kawałek powstającej ściany domku ale po cichu powiem Ci że cieszę się że mamy to już za sobą.... Powodzenia i dużo cierpliwości życzę
isia33 16:54, 10 lis 2011

Chyba to napiszę, nie lubię Cię za ten mur Mój przestał mi się podobać.
anula_wn 18:15, 10 lis 2011

Kasiu, rozumiem już skąda taka decyzja. Macie z Danusią rację, to prawda - drewno wymaga sporo pracy, ale najważniejsze jest to JAKI efekt chcesz osiągnąć i mur jest do tego rewelacyjny!
Będzie pieknie, już to widzę oczami wyobraźni
i te róże....bluszcze...... ach!
Sebek 19:10, 10 lis 2011

anula_wn napisał(a)
Kasiu, rozumiem już skąda taka decyzja. Macie z Danusią rację, to prawda - drewno wymaga sporo pracy, ale najważniejsze jest to JAKI efekt chcesz osiągnąć i mur jest do tego rewelacyjny!
Będzie pieknie, już to widzę oczami wyobraźni
i te róże....bluszcze...... ach!

Mogę się pod tym podpisać?

Jak kiedyś będę mieć drugi ogród zbuduję sobie mur
Joku 22:03, 10 lis 2011

KasiaWB napisał(a)
wkleję sobie do wątku ku pamięci jedną z inspiracji na mur , którą zapożyczam z relacji Danusi z Sissinghurst

Właśnie takie kompozycje miałam przed oczami. Na ogrodzenie, niestety, nie mam żadnego pomysłu. Chociaż... może ceglane słupki + właśnie, nie wiem co drewno raczej nie.
Sebek 22:07, 10 lis 2011

Joku napisał(a)
Na ogrodzenie, niestety, nie mam żadnego pomysłu. Chociaż... może ceglane słupki + właśnie, nie wiem co drewno raczej nie.

Jolu - jak chcesz robić ogrodzenie to jeśli mogę doradzić to ja chyba bym się na taki mur zdecydował.

Bo te metale z marketu typu Leroy niezbyt, ale jedno przęsło kute u nas płaciliśmy 250 złotych - to chyba dobra cena - ale nie wiem ile cegła kosztuje. Po za tym kute musisz co ileś malować, a mur będzie stać i stać

To taka nieśmiała rada
Joku 22:24, 11 lis 2011

Miałam na myśli ogrodzenie u Kasi. Mnie osobiście podoba się mur z cegły i metalowe przęsła.
KasiaWB 22:28, 11 lis 2011

Witam ciepło Wszystkich odwiedzających mój wątek, bo zzzzziiiimmmnoooo już się zrobiło, przynajmniej u nas, brrr, mrozik chwycił, jutro rano będę skrobać szyby w samochodzie .......
Cieszę się, że podoba Wam się mur i koncepcja jego obsadzenia szczerze mówiąc z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że to była jednak dobra decyzja z jego postawieniem i to z różnych względów.